Avenida er nu en del af Right People Group

3. oktober 2024

København

Avenida Consult ApS (“Avenida”) er glade for at kunne annoncere, at vi er blevet overtaget af Right People Group (“RPG”), et førende konsulenthus, der leverer IT-freelancekonsulenter til danske virksomheder og offentlige institutioner.

Dette opkøb markerer en betydningsfuld milepæl for Avenida, og vi ser frem til at styrke og udvide vores servicelevering gennem integrationen med RPG. Sammen vil vi accelerere væksten på det hurtigt udviklende IT-servicemarked og optimere vores forretningsmodel.

“Right People Group har gennem årene opbygget en stærk markedsposition og opnået imponerende resultater,” udtaler Jesper Geisler, tidligere CEO i Avenida og nu udnævnt til CEO i Right People Group pr. september. “Avenida og Right People Group supplerer hinanden perfekt, og vi ser frem til et tæt samarbejde.”

Agner Mark, formand for RPG, tilføjer: “Vi har fulgt Avenida længe og er imponerede over deres evne til at skalere og digitalisere deres processer. Vi er begejstrede for at byde Avenida velkommen som en del af RPG-familien.”

Dette opkøb markerer RPG’s første strategiske overtagelse siden virksomhedens salg til Capidea i januar 2024. Avenidas ledelsesteam vil fortsætte som minoritetsaktionærer, hvilket sikrer kontinuitet og stabilitet.

Om Right People Group

Right People Group er en førende leverandør af IT-freelancere, der tilbyder kvalitetssikrede, lokale eller “hire from anywhere” IT- og forretningskonsulenter. Med over 1000 virksomheder og organisationer som kunder hjælper Right People Group med at skabe en mere fleksibel og agil arbejdsstyrke ved at matche dem med de rette talenter til projektbaseret IT-arbejde – uden de faste omkostninger forbundet med traditionelle ansættelser. I dag opererer RPG på syv europæiske markeder og har et team på mere end 30 specialister inden for salg, sourcing og digital udvikling samt over 400 højt kvalificerede konsulenter, der aktivt arbejder på projekter.

Om Capidea

Capidea er en dansk kapitalfond, der foretager langsigtede investeringer i konkurrencedygtige mindre og mellemstore danske virksomheder med potentiale for vækst. Capidea blev etableret i november 2006 og har kapitaltilsagn på i alt DKK 3,6 mia. fordelt på fire fonde. Capidea investerer i virksomheder inden for industri, handel, distribution, IT og service. Capidea har foretaget investeringer i 27 virksomheder, og Digital Group er den anden investering i Capideas seneste fond, Capidea Kapital IV K/S, der blev etableret i april 2023 med et samlet kapitaltilsagn på DKK 1,3 mia.