java-kode

Java-konsulenter

Find specialister til udvikling i Java

Brug for en specialist?

Let's talk

Eller brug formularen så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Java er et klassebaseret objektorienteret programmeringssprog, som er designet til at have så få implementeringsaftaler som muligt. Derfor er Java et programmeringssprog, som kan integreres til andre platforme, der understøtter Java uden oversættelse (kompilering).

Hos Avenida har vi stor erfaring med at finde de dygtigste Java-udviklere til vores kunder. Vi har en stor database over udviklere, som har specialiseret sig i Java, og som har mange års erfaring med at arbejde med programmeringssproget.

Hvis du udfylder formularen her på siden, har du CV’er fra dygtige Java-udvikler i din indbakke inden for 24 timer (på alle hverdage).

Hvad er Java?

Java er et programmeringssprog, som stammer helt tilbage fra midten af 1990’erne og er i dag et af verdens mest udbredte objektorienterede udviklingssprog. Java er oprindeligt udviklet af James Gosling og er en del af C-familien, som dækker over kodesprogene C, C++, Objektive C, Java, C# og Swift. Læs mere på wikipedia

Java er i dag udbredt i bl.a. smartphones, web-browsere og serverapplikationer. Programmeringssproget er intuitivt og giver en høj grad af valgfrihed, og et program, der er skrevet i Java, virker på tværs af hardware-platforme og moderne styresystemer. Derfor er Java ofte et foretrukken udviklingssprog hos mange IT-specialister.

Et populært udviklingssprog

Java er, som tidligere beskrevet, et af verdens mest udbredte objektorienterede programmeringssprog, som bruges på mange forskellige platforme. Java bruges ofte i mange forskellige udviklingsprojekter, fordi det er et overskueligt kodesprog.

Mange udviklere er glade for at kode i Java, fordi det lever op til de målsætninger, som blev sat dengang sproget blev opfundet. De primære mål lød dengang således:

 • Det skal være simpelt, objektorienteret og velkendt.
 • Det skal være robust og sikkert.
 • Det skal være arkitekturneutralt og bærbart.
 • Det skal udføres med høj præstationsevne.
 • Det skal være dynamisk.

De forskellige udgaver af Java

Java har efterhånden fået et godt tag i IT-branchen og bliver brugt til mange typer opgaver. Java kan f.eks. bruges til at oprette applets, som gør det muligt for brugere at interagere med dit website.

Java har udviklet sig meget siden sprogets oprindelse i 1990’erne og der er igennem tiden opstået flere grene af sproget. Herunder finder du nogle af de grene, som tilhører Java-familien.

 • Java SE
 • Java EE
 • C-
 • C++
 • J2SE
 • J2ME

 

Skal I bruge en Java-udvikler der er meget specialiceret i en specifik gren af Java, kan vi via vores store netværk finde lige præcis den kompetence der matcher opgaven bedst.  

Java giver muligheder

Du er garanteret stødt på Java, når du logger på din netbank – programmet, der logger dig ind, er nemlig bygget i Java. Som du sikkert allerede har opdaget, kan Java bruges til at udvikle et hav af forskellige programmer. Eksempelvis kan det bruges til alt fra udvikling af apps til et program, der kan styre en robot.

Mange af de hjemmesider, som du besøger på nettet, er udviklet med Java. Det kunne, som beskrevet, være din netbank, men faktisk er mange onlinespil og chatforummer udviklet i Java.

Java er et såkaldt “general purpose language”. Det betyder, at det kan anvendes på flere forskellige platforme (Windows, Unix, Linux, Mac, mm.). Det står f.eks. i kontrast til Objective-C, som hovedsagligt kun kan bruges til at udvikle applikationer til Apple-produkter.
Derfor er Java et fundamentalt og brugbart programmeringssprog, da det kan bruges til at lave applikationer på tværs af styresystemer og platforme.

Java er bygget op omkring programmeringssproget C++. Selvom C++ er et stærkt programmeringssprog, viste det sig i sin tid at være for komplekst. Sproget var for avanceret i sin syntaks og var mangelfuldt i forhold til de krav, som Java havde opsat. Java er derfor udviklet på principperne bag C++, men er forbedret og videreudviklet, så det er blevet nemmere at arbejde.

Programmeringssprogets simplicitet, brede anvendelighed har medført, at Java er elsket af mange programmører verden over.

Lad os finde jeres næste Java-konsulent

Det kan være afgørende for et projekts succes at finde og arbejde med den rigtige Java-konsulent. Dét har vi heldigvis specialiseret os i. Vi finder og matcher de rette konsulenter til ethvert IT-projekt.

Vi skal blot bruge lidt informationer om projektet, og så går vi i gang med at finde en Java-udvikler, som passer til opgaven.

I har CV’er fra relevante og kvalificerede Java-udviklere i jeres indbakke inden for 24 timer (på alle hverdage). Vores service er helt gratis og uforpligtende at bruge.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside