IT-konsulent

ERP-, CRM- eller CMS-konsulenter

Find specialister til dit ERP, CRM eller CMS her.

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Avenida hjælper virksomheder med at finde kompetente og erfarne specialister på konsulentbasis. Igennem vores store netværk af dygtige projektledere og udviklere, har vi samlet en stor pulje af ekspertviden der spænder vidt. Vi kan derfor finde den helt rigtige konsulent, der lige præcis er specialist i jeres system(er).

Send os noget information på det projekt I står med, og så matcher og finder vi de bedste konsulenter, der er på markedet. I får CV’er ind i indbakken allerede 24 timer efter, I har udfyldt formularen.

De rigtige kompetencer

Når vi taler om en virksomheds ERP, CRM eller CMS, kender vi til følsomheden og hvor vitale de systemer er for en virksomhed. Vi har ansat IT-konsulenter i virksomheder i mange år og det er den erfaring vi bruger til at matche kompetencer med projekter.

Vi har samlet et stort netværk af stabile og erfarne freelance IT-konsulenter, med et ekspertiseområde der spænder bredt.

Find den rette specialist til lige netop jeres system eller opgave:

CRM-konsulent

Customer Relationship Management er essentiel i en virksomhed – øget omsætning via øget kundetilfredshed. Vi har mange CRM-specialister blandt vores dygtige it-konsulenter og der er her tale om konsulenter der opererer i grænsefeltet mellem teknologi og forretning. De besidder både stor teknisk forståelse for teknologien bag, men har også stor indsigt i det forretningsmæssige perspektiv.

Her er nogle af de CRM-systemer vi ofte får forespørgsler på konsulenter til:

ERP (Enterprise Resource Planning) konsulent

Søger du en erfaren ERP-specialist? Vi har dygtige ERP-konsulenter med mange års erfaring i de mest kendte ERP-systemer:

E-commerce-specialist

En E-commerce-specialist er en konsulent der har kompetencer indenfor UX-design, salg, forretningsforståelse koblet med en god teknisk forståelse.

Nogle af de mest udbredte E-commerce-løsninger:

CMS (Content Management System) specialist

Vi kan levere konsulenter der har en dybdegående viden indenfor lige netop dit CMS. Om opgaven går på nyudvikling, integration, migrering eller udbedring af fejl, så har vi den rette it-konsulent til opgaven.

De mest udbredte CMS:

DXP specialist

Du kan også bare få samlet det hele i en samlet Digital Experience Platform (DXP). Så du har CRM, ERP, Commerce og CMS samlet i en platform.

Vi har mange dygtige specialister med stor erfaring indenfor de mest udbredte DXP

Konsulenten der passer til projektet

Vi har erfaringerne og kompetencerne i vores netværk til at løft en bred vifte af forskellige opgaver. Det kan være tilpasning, udvikling eller optimering af jeres nuværende ERP, CRM eller CMS. Det kan også være en integration mellem forskellige systemer eller migrering fra et til et andet.

Vi sætter alle sejl ind på at matche jeres projekt med de stærkeste kompetencer.

Uanset jeres system – lad os finde jeres næste IT-konsulent

Den erfaring vi har i at ansætte konsulenter i virksomheder, har vi været mange år om at opbygge. Avenida bygger på et fundament af den erfaring og gør at I som virksomhed trygt kan vælge os til at finde jeres næste IT-konsulent. Vi finder og matcher de bedste specialister der er på markedet – helt gratis og helt uforpligtende.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside