IT-konsulent

ERP-, CRM- eller CMS-konsulenter

Find specialister til jeres ERP, CRM eller CMS her.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside

Avenida hjælper virksomheder med at finde kompetente og erfarne specialister på konsulentbasis. Igennem vores store netværk af dygtige projektledere og udviklere, har vi samlet en stor pulje af ekspertviden der spænder vidt. Vi kan derfor finde den helt rigtige konsulent, der lige præcis er specialist i jeres system(er).

Send os noget information på det projekt I står med, og så matcher og finder vi de bedste konsulenter, der er på markedet. I får CV’er ind i indbakken allerede 24 timer efter, I har udfyldt formularen.

De rigtige kompetencer

Når vi taler om en virksomheds ERP (Enterprise Ressource Planning), CRM (Customer Relationship Management) eller CMS (Content Management System), kender vi følsomheden og hvor vitale de systemer er for en virksomhed. Vi har ansat it-konsulenter i virksomheder i mange år, og det er den erfaring, vi bruger til at matche kompetencer med projekter.

Vi har samlet et stort netværk af stabile og erfarne freelance IT-konsulenter, med et ekspertiseområde der spænder bredt.

Her er blot nogle af de mest kendte systemer det kunne være indenfor:

Konsulenten der passer til projektet

Vi har erfaringerne og kompetencerne i vores netværk til at løft en bred vifte af forskellige opgaver. Det kan være tilpasning, udvikling eller optimering af jeres nuværende ERP, CRM eller CMS. Det kan også være en integration mellem forskellige systemer eller migrering fra et til et andet.

Vi sætter alle sejl ind på at matche jeres projekt med de stærkeste kompetencer.

Uanset jeres system – lad os finde jeres næste IT-konsulent

Den erfaring vi har i at ansætte konsulenter i virksomheder, har vi været mange år om at opbygge. Avenida bygger på et fundament af den erfaring og gør at I som virksomhed trygt kan vælge os til at finde jeres næste IT-konsulent. Vi finder og matcher de bedste specialister der er på markedet – helt gratis og helt uforpligtende.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside