IT-konsulenter

Her får du adgang til it-konsulenter, der kan se sig selv i din organisation og som engagerer sig i at nå dine mål.

Vi sender dig ikke bare næste nummer i rækken. Vi kender vores konsulenter, og har selvfølgelig udvalgt dem på basis af deres faglige kompetencer. Men faglighed gør det ikke alene. Vores konsulenter skal også stå inde for de samme værdier, som vi selv har.

Vi har gennem årene opbygget en stor database med it-konsulenter, som vi kender særdeles godt. Både hvad angår faglige og personlige kompetencer. Vi ved, at sidstnævnte kan være mindst lige så vigtig som de faglige kompetencer for, at samarbejdet i din organisation bliver frugtbart.

IT-specialister til enhver opgave

Vi kan hjælpe med it-konsulenter til samtlige roller til at skabe et moderne og effektivt team. Vores freelance konsulenter er primært danske, men vi har også en del relationer, og tilknyttede konsulenter, i både UK og resten af Skandinavien.

Da vi arbejder både med vores konsulenters faglighed og menneskelighed, ved vi, at vi kan give dig de bedste freelancekonsulenter på markedet til at løse de udfordringer, du står med.

Bliv klogere på vores opgaver,
arbejdsprocesser og kunder her

Hurtig leverance

Når du vælger os, får du en agil partner, der leverer kvalitet. Hver gang. Du får relevante kandidater inden for 24 timer efter du har sendt os en forespørgsel. Hos os har din konsulentchef selv ansvaret for at lave det rette match. Derfor kan vi lave det rette match både fagligt og menneskeligt.

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside