AI Ingeniør

Vi er et konsulenthus, der gør det enkelt for virksomheder at finde den perfekte AI ingeniør, der passer præcist til deres specifikke behov.

Få en erfaren og dygtig artificial intelligence (AI) ingeniør på konsulentbasis

Mangler I en specialist indenfor kunstig intelligens, har vi mange erfarne konsulenter der har mulighed for hurtig tiltrædelse – og kan blive i virksomheden så længe der er behov for dem.

Med en AI-ingeniør på konsulentbasis får I den fleksibilitet at I kan skrue op og ned for timerne som der er behov for.

Vi har opbygget et omfattende netværk af erfarne og dygtige it-konsulenter og forfinet vores ”matching-service” i årevis. Hos Avenida går vi efter at skabe det rette match både fagligt og menneskeligt.

Send os en beskrivelse af jeres projekt og hvilket team I mangler en AI-ingeniør til, og vi vender straks retur med nøje udvalgte kandidater. For os er det en mærkesag at it-rekruttering skal være enkelt og effektivt.

Ulrik Calum

Jeg ser frem til at høre fra dig

Ulrik Calum
Senior Partner

31 26 33 66

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Lidt om Artificial Intelligence

Artificial Intelligence er et computersystems evne til at efterligne menneskelige kognitive funktioner såsom læring og problemløsning. Gennem AI bruger et computersystem matematik og logik til at simulere det ræsonnement, som folk bruger til at lære af ny information og træffe beslutninger.

Under artificial intelligence ligger der flere ”underteknologier” som machine learning og deep learning.

Computeranimeret ansigt som symbol på artificial intelligence

Hvor bruges Artificial Intelligence

Nogle meget kendte applikationer der er bygget omkring Artificial Intelligence, er iPhones Siri og de kendte kundeservicerobotter (chatbots) på websites.

AI er også en del af business intelligence, som bl.a. går ud på at håndtere store mængder data (Big data), se mønstre og simulere mulige udfald. Dette er den mere komplekse del af kunstig intelligens, men AI er også at automatisere og effektivere trivielle processer. Manuelle processer der ellers ville blive løst af medarbejder og som så frigiver ressourcer til at udføre mere værdiskabende opgaver i en virksomhed.

Artificial Intelligence har et enormt potentiale, men pas på du ikke kaster dig ud på for dybt vand med de mest komplekse løsninger indenfor AI. Ofte kan der hentes stor værdi for virksomheden, ved at automatisere en simpel triviel opgave som frigiver mange timers arbejde hver dag.

Disse opgaver løses typisk af en AI ingeniør

Som sagt berør kunstig intelligens mange forskellige områder og vi har dygtige AI ingeniører der vil kunne håndtere alle AI-relaterede opgaver i jeres virksomhed.

Disse opgaver har vi før hjulpet virksomheder med at få løst:

  • Udvikle AI-algoritmer og innovative løsninger
  • Dataanalyse og optimering
  • Rådgivning & sparring

Bliv klogere på vores opgaver,
arbejdsprocesser og kunder her

Skal vi rekruttere og onboarde jeres næste AI ingeniør?

Vi har samlet +40 års erfaring i Avenida, med at rekruttere it-konsulenter i virksomheder og offentlige institutioner. Vi tror på den lange gode relation er den bedste forretningsmodel og mest profitable.

Fortæl os kort om jeres projekt, hvilke kompetencer I søger og holdet en kommende AI ingeniør skal indgå i. Vi vil hurtigt men nøje udvælge de bedste kandidater der matcher jeres projekt fagligt og menneskeligt.

Det er gratis og uforpligtende at benytte servicen og kan med stor fordel bruges sideløbende jeres øvrig rekrutteringsproces.

I er også meget velkommen til at ringe til os, hvor vi kan agere sparringspartner i forhold til hvilke kompetencer, matcher projektet bedst.

Har I brug for mere en blot en AI ingeniør har vi også god erfaring med at sammensætte hele hold af it-konsulenter.

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside