Brug for rekrutteringsservice?

Læs om vores services indenfor rekruttering af IT-specialister og ledere til fastansættelse

Effektiv IT-rekruttering til store private og offentlige virksomheder

I Avenida er vi eksperter i at levere IT-specialister til nogle af Danmarks største private og offentlige virksomheder. Vi startede som et rent konsulenthus baseret på freelancekonsulenter, men vores evne til at matche vores kunders behov med de rette kandidater, samt vores store netværk af IT-specialister gjorde hurtigt, at vore kunder begyndte at efterspørge hjælp til rekruttering af fastansatte.

Din bro mellem mennesker og IT-kompetencer

I dag er rekrutteringsservices en stor del af vores forretning. IT-specialister er stadig en mangelvare, og det er ikke nok, at lave en god og flot jobannonce, og så vente på, at kandidaterne selv melder sig. Vi ved, at det kræver en aktiv search-proces, og ofte har vi dialog med mere end 150 kandidater for hver stilling vi skal besætte. Det er en salgsprocess over for hver potentielle kandidat, hvor vi præsenterer fordelene ved vores kundes organisation og de faglige muligheder.

Læs evt. mere om vores proces her

Bliv klogere på vores opgaver,
arbejdsprocesser og kunder her

Hurtig leverance

Når du vælger os, får du en agil partner, der leverer kvalitet. Hver gang. Du får relevante kandidater inden for 24 timer efter du har sendt os en forespørgsel. Hos os har din konsulentchef selv ansvaret for at lave det rette match. Derfor kan vi lave det rette match både fagligt og menneskeligt.

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Fuld transparens

Vi har en åben og transparent tilgang til dig som kunde og konsulent.
Vi stiller ingen urimelige kontraktforpligtigelser og har ingen form for skjult forretningspraksis.