Forside > Hvordan vi arbejder > Kernekompetencer

Kerne-
kompetencer

I Avenida leverer vi IT-konsulenter på tværs af en bred vifte af kompetencer.

Størstedelen af vores leverancer ligger inden for tekniske leverancer, drift, arkitektur samt teknisk projektledelse.

Vi har dog også tilknyttet strategikonsulenter, der kan yde rådgivning inden for IT-strategi, digitalisering og forretningsudvikling. 

Mennesker i udvikling skaber virksomheder i vækst

IT-strategi, digitalisering, interim CIO, ledelsesrådgivning, forretningsudvikling

Teknisk projektledelse, projektledelse,
programledelse

Arkitektur og design, infrastruktur,
database, applikation og
ledelsesforankring

Infrastruktur, netværk,
drift samt software- og webudvikling

Agilitet & kvalitet

Du kan vælge os. Eller du kan vælge en af vores ofte større konkurrenter. Der er størrelsen til forskel – til vores fordel. 

Vi er ikke så store, at det gør noget. Derfor er vi smidige og agile. Vi reagerer hurtigt på dine forespørgsler med relevante løsninger. 

Hos os har vores konsulentchefer selv ansvaret for hele leverancen, hvilket er afgørende for at lave det rette match. Det betyder også , at vi  ikke skiller rekruttering og leverance op i to dele. For det vil efter vores opfattelse skabe en situation, hvor den højre hånd ikke ved, hvad den venstre laver. Og det går imod vores kerneleverance:  At skabe det rette match både fagligt og menneskeligt.

Vi holder vores bureaukrati så minimalt, som det kan blive. Det gør vi for at kunne reagere både hurtigt og sensitivt i forhold til opgaven. Vi er altid bevidste om, at agilitet og hastighed aldrig må gå på kompromis med kvaliteten af vores leverance. Det er den balance, som vi hver dag arbejder mod at perfektionere.