Kernekompetencer

I Avenida leverer vi IT-specialister på konsulentbasis eller til fastansættelse på tværs af en bred vifte af kompetencer.

Tekniske leverancer og strategisk rådgivning

Størstedelen af vores leverancer ligger inden for tekniske leverancer, drift, arkitektur, udvikling samt teknisk projektledelse.

Vi kan dog også levere programledere og strategikonsulenter, der kan yde rådgivning inden for IT-strategi, digitalisering og forretningsudvikling.

Agilitet & kvalitet

Avenida Consult er en af de hurtigst voksende IT-konsulent- og rekrutteringsvirksomheder i Danmark. Vores succes er bygget på en god balance mellem agilitet og kvalitet.

Selvom vi ikke længere er blandt de helt små i branchen, og selvom vores kunders størrelse sætter krav til vores processer og strukturer, så har vi hver dag fokus på samtidig at være smidige og agile. Vi reagerer hurtigt på dine forespørgsler med relevante løsninger, og vi er hurtige til at sætte os ind i din situation og dine behov .

Vi arbejder med agile high-performance teams, således at der altid er en tæt kommunikation blandt de få mennesker, der er involveret i de enkelte leverancer. Og altid således, at der er direkte kommunikation mellem rekrutteringskonsulenten og kundens Hiring Manager og evt. HR-afdeling.

Effektivitet uden kompromis

Vi holder vores bureaukrati så minimalt, som det kan blive. Det gør vi for at kunne reagere både hurtigt og agilt i forhold til enhver opgave. Vi er altid bevidste om, at agilitet og hastighed aldrig må gå på kompromis med kvaliteten af vores leverance. Det er den balance, som vi hver dag arbejder mod at perfektionere. For os er “Simplicity is the ultimate sophistication”