business intelligence grafer på en skærm

Business Intelligence konsulent

Få en Business Intelligence (BI) specialist på konsulentbasis

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Data er det nye olie – De virksomheder der kan raffinere og analysere denne data bedst, har ofte en stor konkurrencemæssig fordel i deres marked.

Business Intelligence handler om at bearbejde store mængder data og visualisere det til noget der kan bruges til at træffe datadrevne strategiske beslutninger i en virksomhed.

Hos Avenida har vi samlet de bedste konsulenter der er inden for Business Intelligence eller bare BI-konsulenter i daglig tale.

Beskriv kort den opgave eller det projekt I søger konsulent til og inden for 24 timer (på hverdage) vil I modtage kandidater på den bedste BI-konsulent til netop jeres projekt.

Vi har også god erfaring med at sammensætte forskellige kompetencer i form af hele teams af it-konsulenter. Uanset, så er vores telefon åben, hvor vi også kan starte med at snakke behov og projekt igennem først.

Hvad dækker Business Intelligence konsulent over?

Der er ikke én type BI-konsulent, da business intelligence dækker over mange forskellige specialistområder. God forretningsforståelse er dog en kompetence der går igen hos alle de business intelligence konsulenter vi har i netværket. Det er forretningen (business) der er det grundlæggende i business intelligence og definere hvilke parametre der er nødvendige for at markedstilpasse og være på forkant med udviklingen.

Lad os i korte træk beskrive en BI-proces og nogle af de fagkompetencer der involveres.

Data Warehouse

At få samlet alle data i en virksomhed, er første skridt i business intelligence. Her integreres alle kanaler, kilder og afdelinger i virksomheden – salg, kundeservice, bogholderi, logistik, lager, produktion osv. – til et data warehouse. En cloud-specialist kunne være den ekspert der kom i spil her.

Data og specielt enorme mængder data skal struktureres og struktureres intelligent før den rigtig bliver brugbar. En ekspert i databaser som en dygtig SQL-udvikler eller datalog er nøglekompetencer i denne del.

Data skal forberedes til analyse og en af disse datamodeller kunne f.eks. være OLAP cubes (multi-dimensional arrays).

BI-analyse

Analyse og visualisering af data er essentiel i business intelligence, så ”slutproduktet” bliver til brugbar indsigt for beslutningstagere i virksomheden.

Her er det dataanalytikere der arbejder med data og visualiserer resultaterne i form af grafer på dashboards og i rapporter.

Machine Learning og Artificial Intelligence

Business Intelligence går i stor grad ud på at effektivisere processer og simulere fremtidige udfald som der kan træffes forretningsbeslutninger ud fra. Her spiller AI og Machine Learning en stor og væsentlig rolle.

Læs om Machine Learning og ML-konsulenter her

Eller

Læs mere om Artificial Intelligence og AI-ingeniører her

BI-strategi

At kunne træffe bedre strategiske forretningsbeslutninger og være på forkant med udvikling og marked er essensen i business intelligence.

Vi har de erfarne konsulenter med knowhow, der kan hjælpe jer til at udvikle en stærk BI-strategi.

Platforme og software til at arbejde med Business Intelligence

Som så meget andet er der på dette felt også rigtig mange forskellige platforme og software på marked til at arbejde med Business Intelligence. De mest populære er de værktøjer der udspringer fra et af de allerede populære ERP-/CRM-systemer – som f.eks. Microsoft og SAP.

 

Mangler I en Microsoft Power BI konsulent?

Microsofts Power BI løsning er den mest udbredte i virksomheder i Danmark og forståeligt nok – Microsofts paraply af værktøjer er utroligt stærkt til at arbejde med Business Intelligence.

Vi har en meget stor koncentration af erfarne og dygtige Power BI specialister i vores netværk.

Læs mere om Power BI og de konsulenter vi tilbyder på det område.

 

Dedikerede stand-alone BI-løsninger

Det er ikke kun de store softwarefirmaer der er populære og der er en meget bred vifte af populære og gode selvstændige stykker software – Tableau, board og Looker for at nævne et par stykker.

De bedste af de software har vi også dygtige it-konsulenter der har erfaring med og kan hjælpe med at integrere i jeres system – eller videreudvikle på.

Lad os hjælpe med rekrutteringen af jeres næste Business Intelligence konsulent

Uanset hvilket system I arbejder med eller hvor henne i processen I mangler en BI-konsulent, så er I velkommen til at benytte vores service – helt gratis og uforpligtende.

Vi har et overordnet mål og det er at it-rekruttering hos os skal være enkelt og effektivt. Det mål kommer bl.a. af at os der startede Avenida alle har +10 års erfaring med at rekruttere it-konsulenter i virksomheder – vi kender vigtigheden af at få den rette konsulent på et projekt fra start.

Vi kan også blot være et supplement til jeres øvrige rekruttering og øge chancen for at I finder den bedst kvalificerede BI-konsulent der matcher jeres projekt.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside