business intelligence grafer på en skærm

Business Intelligence konsulent

Få en Business Intelligence (BI) specialist på konsulentbasis

Brug for en specialist?

Let's talk

Eller brug formularen så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Data er det nye olie –
De virksomheder der kan raffinere og analysere denne data bedst, har ofte en stor konkurrencemæssig fordel i deres marked.

Det er præcis det Business Intelligence handler om at bearbejde store mængder data og visualisere det til noget der kan bruges til at træffe data-drevenende strategiske beslutninger i en virksomhed.

Hos Avenida har vi samlet de bedste konsulenter der er inden for Business Intelligence eller bare BI-konsulenter i daglig tale.

Beskriv kort den opgave eller det projekt I søger konsulent til og inden for 24 timer (på hverdage) vil I modtage kandidater på den bedste BI-konsulent til netop jeres projekt.

Vi har også god erfaring med at sammensætte forskellige kompetencer i form af hele teams af it-konsulenter. Uanset, så er vores telefon åben, hvor vi også kan starte med at snakke behov og projekt igennem først.

Lad os gå lidt i dybden på Business Intelligence

I en virksomhed er der typisk rigtig meget data der kommer fra rigtig mange forskellige kilder, systemer og afdelinger – salg, kundeservice, bogholderi, logistik, lager og produktion. Business Intelligence handler i stor grad om først at få samlet denne data i én og samme ”gryde” – en rigtig stor gryde.

Når klumpen af data er samlet, skal den struktureres i datasæt og forberedes til analyse i form af forskellige analyse datamodeller – f.eks. OLAP cubes (multi-dimensional arrays).

Nu kan dataanalytikerne bearbejde den data med forespørgsler (queries) og resultaterne fra disse kan visualiseres i grafer på dashboards, rapporter og lignende.

Slutbrugeren i denne proces er beslutningstager og medarbejder i virksomheden der nu bruger denne data til at træffe data-drevne beslutninger i deres arbejde.

Det er en lang rejse, fra at data kommer i gryden og til sidst lander hos beslutningstageren, der er mange forskellige processer undervejs. Derfor har vi heller ikke kun én type Business Intelligence konsulent, men konsulenter med flere forskellige speciale-områder, alt efter hvor i kæden de skal sættes ind.

Den korte version – hvad betyder Business Intelligence?

Business Intelligence er at udnytte software og tjenester til at omdanne data til brugbar indsigt, der hjælper virksomheder med at træffe datadrevne forretningsbeslutninger.

Platforme og software til at arbejde med Business Intelligence

Som så meget andet er der på dette felt også rigtig mange forskellige platforme og software på marked til at arbejde med Business Intelligence. De mest populære er de værktøjer der udspringer fra et af de allerede populære ERP-/CRM-systemer – som f.eks. Microsoft og SAP.

Mangler I en Microsoft Power BI konsulent?

Microsofts Power BI løsning er nok blandt den absolut populæreste i virksomheder i Danmark og forståeligt nok – det er et utroligt stærkt værktøj til at arbejde med Business Intelligence.

Vi har måske den største koncentration af erfarne og dygtige Power BI konsulenter i vores netværk. Tag kontakt til os og vi skal forsøge at finde den Power BI konsulent der er det perfekte match til jeres projekt.

Dedikerede stand-alone BI-løsninger

Det er ikke kun de store softwarefirmaer der er populære og der er en meget bred vifte af populære og gode selvstændige stykker software – Tableau, board og Looker for at nævne et par stykker.

De bedste og populæreste af de software har vi også dygtige it-konsulenter der har erfaring med og kan hjælpe med at integrere i jeres system – eller videreudvikle på.

Machine Learning og Artificial Intelligence

Når vi taler Business Intelligence, taler vi om enorme mængder data og derfor taler vi også om machine learning og artificial intelligence (AI). Uden hjælp fra disse kan vi ikke effektivt arbejde med så store datamængder.

Derudover går Business Intelligence også i stor grad ud på at effektivisere processer og simulere fremtidige udfald som der kan træffes forretningsbeslutninger ud fra. Her spiller AI og Machine Learning en stor og væsentlig rolle.

Læs mere om Artificial Intelligence og AI-konsulenter her

Eller

Læs om Machine Learning og ML-konsulenter her

Lad os finde jeres næste Business Intelligence konsulent

Uanset hvilket system I arbejder med eller hvor henne i processen I mangler en BI-konsulent, så er I velkommen til at benytte vores service – helt gratis og uforpligtende.

Vi har et overordnet mål og det er at it-rekruttering hos os skal være enkelt og effektivt. Det mål kommer bl.a. af at os der startede Avenida alle har +10 års erfaring med at rekruttere it-konsulenter i virksomheder – vi kender vigtigheden af at få den rette konsulent på et projekt fra start.

Vi kan også blot være et supplement til jeres øvrige rekruttering og øge chancen for at I finder den perfekte BI-konsulent der matcher jeres projekt bedst.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside