Nearshoring /Outsourcing

Vi kan give dig helt nye muligheder, når det gælder eksterne medarbejdere.

konsulent mødelokale

Gennem et tæt partnerskab i Litauen, kan vi give dig adgang til nogle af de stærkeste kompetencer i Østeuropa styret af en stærk lokal dansk partner og formidler.

Med 230 udviklere og tekniske konsulenter i Litauen, kan vi levere såvel dedikerede teams, der kan indgå i din egen organisation, som projektbaserede samarbejder, der kan varetage turn-key projekter til fast pris.

Vi tilbyder lokal dansk projektledelse på alle projekter, og vi assisterer med scoping og rådgivning af projektet, for at sikre den bedste økonomi og kvalitet.

Vi leverer bl.a.
følgende fra Litauen:

To forskellige leverancemodeller

Projektbaseret
samarbejde

Med fokus på forretningsideen og -kravene hjælper vi dig med at opbygge det fulde produkt fra start til slut. Sammen med dig, definerer vi ved starten projektomfang, krav, omkostninger og leveringstider. Herefter færdiggøres projektet af et projektteam, som består af projektleder og -ejere.

Dedikeret team /
ressource

Denne løsning er bedst egnet til udviklingsprojekter i større skala, når hurtig adgang til teknologiske færdigheder på højt niveau kræves. Samarbejdet er et langsigtet engagement med stabile teams og fortsat involvering af projektet. Vores tilgang giver dig en større kontrol over teamopsætning, adgang og styring.

De dedikerede ressourcer indgår i din egen organisation. Ressourcerne arbejder struktureret og disciplineret, og det er vores erfaring, at du hurtigt vil opfatte teamet som fuldt integrerede medarbejdere.