Lederteam og kontakt

Besøg os i Hellerup, send os en mail eller giv os et kald, og lad os tale sammen om dit projekt eller ønsker som konsulent.

Jesper Geisler

Adm. direktør

Avenida

Om Jesper

+ 20 års erfaring som iværksætter, investor og Senior Manager i virksomheder med fokus på udvikling, salg og leverance af software og konsulentydelser. Jesper har senest været direktør i, og medejer af, virksomheden Ymor, der i 2019 blev solgt til den hollandske kapitalfond Waterland BV, i hvilken forbindelse, Avenida Consult opstod som en spinoff.

Ulrik Calum

Ulrik Calum

Senior Partner

Avenida

Om Ulrik

+ 10 års erfaring som Management konsulent, Projektleder og Rekrutteringspartner af konsulenter i IT- og Management konsulentbranchen. De seneste 6 år har Ulrik haft fokus på freelance konsulenter, hvor han har løst rekrutteringsudfordringer for en række offentlige institutioner samt danske og internationale virksomheder.

Lasse Hagelquist

Senior Partner

Avenida

Om Lasse

+ 10 års erfaring med salg og rekruttering af IT-konsulenter til komplekse projekter og krævende organisationer. Lasse har størstedelen af sin erfaring fra arbejdet med freelance IT-konsulenter, men har ligeledes stor erfaring med salg og leverance af komplekse IT-løsninger og projekter

Mashiah Moltrup Ryom

Recruitment Director & Partner

Avenida

Om Mashiah

+ 10 års erfaring med salg og rekruttering af IT-specialister og ledere. Mashiah har arbejdet med en lang række store danske private og offentlige virksomheder og hjulpet med at besætte krævende stillinger med såvel IT-spcialister som ledere.

 

Mashiah er ansvarlig for Avenida Consult’s afdeling for fastrekruttering, og leder et team af dygtige rekrutteringsmedarbejdere.  

Hurtig leverance

Når du vælger os, får du en agil partner, der leverer kvalitet. Hver gang. Du får relevante kandidater inden for 24 timer efter du har sendt os en forespørgsel. Hos os har din konsulentchef selv ansvaret for at lave det rette match. Derfor kan vi lave det rette match både fagligt og menneskeligt.

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside