Lederteam og kontakt

Besøg os i Hellerup, send os en mail eller giv os et kald, og lad os tale sammen om dit projekt eller ønsker som konsulent. 

Jesper Geisler

Adm. direktør
Avenida
+45 5123 2323
jgeisler@avenida.dk

Om Jesper

+ 20 års erfaring som iværksætter, investor og Senior Manager i virksomheder med fokus på udvikling, salg og leverance af software og konsulentydelser. Jesper har senest været direktør i, og medejer af, virksomheden Ymor, der i 2019 blev solgt til den hollandske kapitalfond Waterland BV, i hvilken forbindelse, Avenida Consult opstod som en spinoff.

Ulrik Calum

Senior Partner
Avenida
+45 2859 0510
ucalum@avenida.dk

Om Ulrik

+ 10 års erfaring som Management konsulent, Projektleder og Rekrutteringspartner af konsulenter i IT- og Management konsulentbranchen. De seneste 6 år har Ulrik haft fokus på freelance konsulenter, hvor han har løst rekrutteringsudfordringer for en række offentlige institutioner samt danske og internationale virksomheder.

Lasse Hagelquist

Om Lasse

+ 10 års erfaring med salg og rekruttering af IT-konsulenter til komplekse projekter og krævende organisationer. Lasse har størstedelen af sin erfaring fra arbejdet med freelance IT-konsulenter, men har ligeledes stor erfaring med salg og leverance af komplekse IT-løsninger og projekter

Let’s talk

Avenida Consult ApS
Svanemøllevej 41
2900 Hellerup

CVR-nr 38730967