Om Avenida

Avenida Consult er din vej til IT-specialister og bemandingsløsninger.
Vi leverer erfarne konsulenter og fastansættelser til Danmarks førende virksomheder og offentlige institutioner. Med vores brede netværk af danske og internationale konsulenter og partnere kan vi skabe det perfekte match mellem behov og kompetencer.

Vi forbinder Danmarks topvirksomheder med branchens bedste talenter

Avenida Consult er en dansk virksomhed med speciale i levering af IT-specialister som konsulenter eller til fastansættelse.
Vi bor i Hellerup nord for København, og leverer IT-specialister til Danmarks førende virksomheder og offentlige institutioner. Vores konsulentleverancer er baseret på en stor base af fast tilknyttede danske freelancekonsulenter, suppleret med et omfattende netværk af internationale konsulenter og partnere. Herudover leverer vi rekrutteringsservices til vores kunder baseret på en meget aktiv rekrutteringsmodel, der sikrer, at så mange kandidater som muligt bringes i spil, og at de rette kandidater frembringes.

Din bro mellem mennesker og IT-kompetencer

Vi skaber vej
Avenida betyder vej. Som i avenue. Og vi hedder, det vi gør: Vi skaber en vej, der gør det lettere for dig at nå dine mål ved at stille de rette menneskelige og IT-faglige kompetencer til rådighed for din organisation.

Det er ret enkelt. Vi skaber et match mellem behov og kompetencer – organisationer og mennesker.
Men som altid er det enkle svært. Det kræver evnen til at arbejde i krydsfeltet mellem psykologi, forretningsforståelse og en bredtfavnende viden om IT-området og dets teknologier. Den særlige kompetence har vi. Krydret med et enormt netværk af kandidater og konsulenter, der også rækker udover de danske grænser.

Derfor kan vi på den ene side forstå jeres organisationskultur og afkode, hvilke kompetencer I har brug for. På den anden side ved vi, hvad der skal til for at få hver enkelt konsulent til at yde optimalt. Og ikke mindst, så har vi adgang til netop de rette kandidater. Om det er som konsulent eller til fastansættelse.

Vejen til værdiskabende løsninger

Gennem indsigten i begge sider af ligningen, sikrer vi dig den rette bemanding i dine projekter. Det gør vi ved at skabe de rette match. Ved at levere teams, der kan løse din problemstilling. Ved at kende dine behov og levere løsninger, der indfrier dem. Det er det, vi kan – og gør – for Danmarks førende virksomheder og institutioner.

Vi tror på værdien af hårdt arbejde og godt købmandskab. Derfor tænker vi kun i løsninger, der giver dig værdi. I samarbejdet tager vi ansvaret på os og løser eventuelle udfordringer hurtigt og smertefrit. Det er nøglen til langvarige relationer. Hvilket igen er centralt for at sikre en langsigtet profitabel forretning.

Eller sagt helt kort: Vi er din vej til resultater.

Vores værdier styrker din forretning

For os er vores værdier mere end ord. Det er en indstilling til livet og arbejdet, som vi hver eneste dag stræber efter at leve op til. Det gælder i hver eneste opgave og interaktion med dig som kunde, konsulent eller samarbejdspartner.

Når vi lever vores værdier, får vi en sjovere hverdag samtidig med, at vi sikrer lange relationer med kunder, medarbejdere og konsulenter – og dermed også en langsigtet profitabel forretning.

Ærlighed & Integritet

Som virksomhed og mennesker er vi åbne og ærlige. Sådan er vi opdraget, og sådan ønsker vi at drive forretning. På den korte bane kan det være ubehageligt at skulle anerkende egne fejl, men de kortsigtede konsekvenser ved at tage problemerne i åben dialog med de involverede parter er altid mindre, end de langsigtede konsekvenser ved det modsatte.

Engagement & Indlevelse

Vi befinder os i et konkurrencepræget marked. Det har vi det godt med, for det holder os skarpe, så vi hver dag bliver bedre til at skabe et match mellem behov og kompetencer – organisationer og mennesker. Vi har en udpræget vinderkultur, og vi vil aldrig tillade os selv at hvile på en succes. Hver dag forpligtiger vi os til at arbejde hårdt og levere det bedste, vi kan. Det holder os i markedet og bidrager samtidig til arbejdsglæden.

Frihed & Ansvar

Vi tror på personlig frihed og ansvar. Arbejdsglæde, innovation og kreativitet trives bedst i et arbejdsmiljø baseret på tillid fremfor kontrol. Vores medarbejdere, konsulenter og samarbejdspartnere er alle mennesker, som vi ved, vi kan stole på, og som deler vores værdier om personlig integritet og professionalisme. Ellers arbejdede vi ikke med dem. Derfor ved vi, at vi ikke behøver at detailstyre og bedrive unødig kontrol.

Bliv klogere på vores opgaver,
arbejdsprocesser og kunder her

Hurtig leverance

Når du vælger os, får du en agil partner, der leverer kvalitet. Hver gang. Du får relevante kandidater inden for 24 timer efter du har sendt os en forespørgsel. Hos os har din konsulentchef selv ansvaret for at lave det rette match. Derfor kan vi lave det rette match både fagligt og menneskeligt.

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Fuld transparens

Vi har en åben og transparent tilgang til dig som kunde og konsulent.
Vi stiller ingen urimelige kontraktforpligtigelser og har ingen form for skjult forretningspraksis.