Machine Learning konsulent

Vi er et konsulenthus, specialiseret i at hjælpe virksomheder med at finde den mest kvalificerede machine learning konsulent, der matcher deres unikke behov.

Få en machine learning specialist på konsulentbasis

I vores store og omfattende netværk af erfarne it-konsulenter har vi også mange dygtige machine learning konsulenter. Ved at have en bred vifte af specialister med forskellige spidskompetencer og erfaringer, kan vi sikre I får den Machine Learning konsulent der passer perfekt til jeres projekt.

For at udvælge de rigtige kandidater skal vi høre lidt om jeres projekt samt hvilket team vores konsulent skal fungere i. Vi tager den gerne over telefon eller I kan benytte formularen her på siden så kontakter vi jer.

Avenida er skabt med et afgørende mål for øje – gøre it-rekruttering enkelt og effektiv for virksomheder.

Ulrik Calum

Jeg ser frem til at høre fra dig

Ulrik Calum
Senior Partner

31 26 33 66

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Lad os snakke lidt om Machine Learning

Machine learning bruges ofte til at behandle store mængder data (big data) meget hurtigt ved at bruge algoritmer der udvikler sig over tid. Machine learning bruges til at trække information ud af data som ikke var muligt, hvis et menneske skulle gennemgå den data.

Machine learning handler rigtig meget om at kunne se mønstre og afvigelser og lære af den data uden eksplicit programmering.

Machine learning er en stor vigtig del af en Business Intelligence løsninger. At kunne behandle historisk data og lave kvalificerede forudsigelser ud fra de mønstre der måtte være.

machine learning illustration i at se mønstre

Hvad er forskellen på machine learning og artificial intelligence?

Ofte bliver termer som machine learning og artificial intelligence brugt som om de var synonymer, men det er de ikke – de er nært beslægtet, men forskellige koncepter.

Man kan sige at AI er et stort område der berør rigtig mange emner, hvor ML kun består af en lille del – machine learning er én af byggestenene i at lave artificial intelligence.

En “intelligent” computer bruger AI til at tænke som et menneske og udføre opgaver på egen hånd.
Machine Learning er processen til at et computersystem udvikler sin intelligens.

Læs mere om artificial intelligence og hvilke konsulenter vi har på det område her.

Hvor bruges machine learning?

Vi har allerede talt om BI-løsninger. Andre kendte steder hvor machine learning ligger bag er:

Googles søgealgoritme
De søgeforslag Google kommer med under søgefeltet, mens du er i gang med at skrive din søgning, kommer fra en ML-algoritme.

Hver eneste dag bliver algoritmen fodret med data i form af mange millioner søgninger. Med den data udvikles algoritmen til løbende at give bedre og mere præcise svar – uden eksplicit programmering.

Det er et meget fint eksempel på machine learning i brug.

Samme gør sig gældende når du på store webshops får anbefalet produkter, mens du shopper. Det kan sagtens også være machine learning der ligger bag. Som ud fra indsamlet data på hvad andre har købt er i stand til at komme med kvalificerede bud på produkter du måske også kunne være interesseret i.

Des større data-input en machine learning algoritme fodres med, des større bliver præcisionen af output. Det er sandt et langt stykke af vejen, men datakvalitet betyder også rigtig meget indenfor machine learning.

Hvilke opgaver kan en machine learning konsulent hjælpe med?

Vi har machine learning konsulenter med forskellige spidskompetencer i vores netværk, som vi kan matche den konkrete opgave med.

Følgende opgaver har vi før løst for virksomheder:

  • Udvikling af ML-algoritmer
  • Dybdegående analyse af processer og rådgivning til optimering
  • Innovativ udvikling og strategiplanlægning

Bliv klogere på vores opgaver,
arbejdsprocesser og kunder her

Lad os hjælpe med rekruttering og onboarding af en dygtig machine learning konsulent

Vi har mange rigtig dygtige og erfarne machine learning konsulenter i vores netværk og vi har stor erfaring med at matche kompetencer og projekter.

Hos Avenida er definitionen af det rette matcher, både på det faglige og det menneskelige. Derfor vil vi i jeres beskrivelse af projektet også meget gerne høre hvilket team vores konsulent skal indgå i.

Vi har også erfaring med at sammensætte hele teams af it-kompetencer. I er meget velkommen til at give os et kald, hvis vi skal snakke projekt og behov igennem først.

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside