Flat-file-database-konsulenter

Find de dygtigste eksperter i Flat-file her

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Hos Avenida er vi eksperter i at matche de rette kompetencer med forskellige projekter. Vi har gennem mange år hjulpet store såvel som små virksomheder med at få succes med deres it-projekt og udvikling ved hjælpe af de rette kompetencer.

Vi har stor erfaring med dygtige konsulenter inden for database og datahåndteirng, og vi kan naturligvis også hjælpe jer med kompetencer inden for flat file-databaser. Står I og mangler en dygtig konsulent med erfaring i flat file-databaser, kan I oprette en forespørgsel her på siden og modtage cv’er fra kvalificerede eksperter inden for 24 timer på hverdage.

Kort om flat file

Begrebet kommer sig af den måde, databasen er opbygget – nemlig i en såkaldt ”flad fil”. I modsætning til andre databaser, som er opbygget med relationer og afhængigheder er en flat file-database langt mere simpelt opbygget. Det er ofte blot en helt almindelige tekstfil (.txt), hvor hver linje udgør en post (række) i databasen, og så er værdierne (kolonnerne) adskilt via tab, komma, semikolon eller lign. Minder på mange måder om den type fil man vil få fra Excel, hvis man eksporterer til CSV.

Denne form for database har typisk være populær til mindre komplekse systemer, hvor en flat file-database leverer en hurtig oplevelse og en lav kompleksitet. Det kan dog også bruges på større sites, men det kommer an på typen af data, der skal gemmes, om det kan anbefales.

Eksempel på flat file-database:

Id,name,title,department
1,John,CTO,Development
2,Helena,Tester,Development
3,Debby,CFO,Finance
4,Michael,Bookkeeper,Finance
5,Angela,CMO,Marketing

Fordele ved flat file-database

Der er en række fordele, når man benytter flat file-databasen. Herunder kan du se et par af de væsentligste fordele.

Gratis

Da det ikke kræver et stykke software til at bygge og vedligeholde databasen, koster det ikke noget. Det kan dog kræve noget software (eks. Excel eller Google Sheets), hvis du ikke ønsker at arbejde med din database i en rå tekstfil, som vil være meget ineffektivt.

Virker med Excel (og Google Sheets)

Som netop nævnt, så kan man arbejde med databasen i Excel, og det er en kæmpe fordel. Da rigtig mange allerede kender og er erfarne i Excel, vil det blive nemmere at tilføre mere data, rette i det eksisterende og analysere på den data, som kommer ind. Uden at skulle lave programmering kan du altså få alt data over i Excel, hvor du kan lave grafer, filtreringer, pivot-tabeller og lign.

Minimal vedligeholdelse

Database-teknologien udvikler sig ligesom alle andre grene inden for it-udvikling. Benytter man et af de kendte miljøer til at hoste sin database, vil der af og til være behov for at opdatere databasen eller foretage indstillinger som sikrer en optimal database. Dette vil være langt mindre med en flat file-database, da den ganske enkelt er langt simplere opbygget.

Nemt at overskue

Hvis man ikke er så vant til at arbejde med databaser, så vil en flat file-database typisk være lidt nemmere at overskue, fordi man ikke skal klikke rundt i et database-software, som man formentlig ikke kender.

Skal vi finde jeres næste flat-file-konsulent?

Vi hjælper mange virksomheder med at finde de helt rigtige kompetencer til deres projekt. Vi sidder også klar til at hjælpe jer, hvis I står overfor en opgave, som kræver flat file-kompetencer. Det kan eksempelvis være opsætning af nye flat file-database, en migrering eller optimering af en eksisterende database. Vi har et kæmpe netværk af dygtige konsulenter, og vi kan med garanti finde den flat file-ekspert, der kan hjælpe jer i mål.

I skal blot beskrive jeres opgave kort her på siden, og så sender vi cv’er fra dygtige kandidater direkte til jeres indbakke inden for 24 timer. Vores service er naturligvis gratis og uforpligtende, og vi hjælper gerne med rådgivning i forbindelse med at finde den rette kandidat, hvis det er nødvendigt.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside