Google database konsulenter arbejder på computer

Google database-konsulenter

Find dygtige Google database-konsulenter på freelance basis her

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside

Trænger I til en IT-konsulent med styr på tingene? Hos Avenida hjælper vi vores kunder med at finde de helt rigtige konsulenter uanset om det er inden for Google Cloud eller andre it og database-områder, så hjælper vi jer med at finde den helt rigtige freelance konsulent, som passer til jeres behov. Hvis du blot udfylder vores formular her på siden, så vi med det samme på jagt efter jeres næste Google-konsulent.

Vi sender altid kvalificerede bud på CV’er til din indbakke inden for 24 timer (på alle hverdage). Hvis I endnu ikke ved hvad I står og mangler, så tag endelig kontakt alligevel og så tager vi en snak og jeres mål, drømme og behov. Vi ser frem til at kunne lede jer på rette vej.

Hvem er Google?

Som de fleste nok ved så er Google en amerikansk tech-virksomhed, som har udviklet internetrelaterede tjenester og produkter, som blandt andet indebærer verdens største søgemaskine. Google har også lavet andet end det de fleste forbinder som Google, altså den netop nævnte søgemaskinefunktion. De har blandt andet lavet databasesystemer, hvilket du kan læse meget mere om herunder.

Hvad er Google Cloud databaser?

Trusted. Unified. Open. Agile. Disse fire ord er dem Google selv beskriver deres databaser med.
De går utroligt meget op i at deres systemer skal være agile, at de skal give en formidabel kundeoplevelse og at brugeren selv kan definere hvordan databasen skal bruges.
Disse målsætninger har båret frugt og Googles databaser bliver den dag i dag brugt verden over af tilfredse brugere.
Læs mere her.

Google firebase-database

Én af de databaseløsninger Google har er Google Firebase-database er en backend-as-a-service suite fra Google.

Denne service er udviklet til at simplificere mobile backends og tilbyder en masse forskellige funktioner, hvilket gør det til et brugbart system for mange. Systemet er bygget op med realtidsdata, hvilket betyder, at alle opdateringer til databasen sendes til et bestemt program, som kører på datafeedet.

Et godt eksempel i denne forbindelse er chatapplikation: en besked om opdatering sendes af bruger A, og her får bruger B og C med det samme besked om den nye opdatering.

 

Hvem bruger Google-løsninger til databasebehandling?

Det er ikke én bestemt type folk, virksomheder eller firma, der bruger Google Cloud til deres databaser. Ligeledes Amazon AWS tilbyder Google Gloud en masse forskellige systemer til flere forskellige typer af databaser. Derfor er viften bred, når man kigger på deres brugere. Derfor kan det også være svært som kunde at finde ud af hvilken type databasesystem man skal vælge.

For at imødekomme dette hyppige spørgsmål, har Google lavet en form for struktur på deres side, hvor de gennemgår de forskellige typer databaser de tilbyder og hvad man skal vælge, hvis man for eksempel skal bruge et system til sin ERP eller CRM.

Vi finder jeres næste Google Cloud-database konsulent

Er I klar til at få den bedst mulige hjælp til jeres projekt? Uanset hvilken IT-konsulent i står og mangler, så hjælper vi jer med at finde den helt rigtige, ud fra jeres behov.

I Avenida har vi den perfekte kombination af mange års erfaring og en stor database med konsulenter, så vi på bedst mulige vis kan hjælpe vores kunder mod deres mål. Det eneste du skal gøre, er at udfylde vores formular her på siden, og så går vi straks i gang med at finde jeres næste database konsulent.

Indenfor blot 24 timer (på alle hverdage) vil du modtage en e-mail med kvalificerede bud på CV’er, som matcher det I står og mangler.

Vores service er naturligvis helt gratis!

Ved I endnu ikke hvad det er for en type konsulent I står og mangler, så tag fat i os, og så tager vi en snak, så vi kan guide jer på rette spor.

Vi ser frem til at hjælpe jer!

 

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside