IBM Db2-konsulenter

Find de dygtigste eksperter i IBM Db2 her

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Vi er specialister i at finde dygtige konsulenter til virksomheder. Dette er også tilfældet når det kommer til eksperter i IBM Db2. Står hvis I står over for en opgave med jeres database og har brug for en freelancer, der kan hjælpe jer med at få projektet succesfuldt i mål, kan vi hjælpe.

Uanset om I skal migrere til IMB Db2, migrere væk eller optimere på en eksisterende IBM Db2-løsning, kan vi finde den helt rigtige konsulent. Vi kender til vigtigheden af at finde en specialist med viden om lige præcis den databaseløsning, I har, og derfor finder vi altid en ekspert med stor grad af specialisering. Hvis I udfylder formularen her på siden, vil I inden for 24 timer (på hverdage) modtage cv’er fra dygtige IBM Db2-specialister.

Om IBM Db2

Db2 er en familie af datahåndteringsprodukter udviklet af IBM. Navnet blev oprindeligt skrevet som “DB/2” og “DB2”, men skrives i dag som “Db2”. Pakken supporterede oprindeligt relationsdatabaser, men er I dag udvikler til også at supportere objektbaserede databaser (som eksempelvis JSON og XML).

I modsætning til mange andre producenter, lavede IBM i starten et platform-specifikt system, der altså var tilpasset hver af de store operativsystemer. Det ændrede sig dog i 90’erne, hvor IBM gik over til at lave et produkt, som virkede på tværs af L-U-W (Linux-Unix-Windows).

Muligheder med IBM Db2

IBM Db2 er som nævnt en pakke med mange forskellige produkter til datahåndtering. Det betyder også, at man på forhånd skal kende sine egne behov og kunne vælge den rigtige løsning fra IBM Db2-pakken.

Her får du en kort beskrivelse af de produkter:

  • Db2 database: En relationsdatabase der kan hoste jeres data, yde høj performance, give væsentlige indsigter og er meget stabil.
  • Db2 Warehouse: Et data warehouse er et samlingssted for mange forskelligartede data. Her kan data håndteres, hvad end det er gigabytes, terabytes eller petrabytes.
  • Db2 on Cloud: Her har vi en cloud SQL-løsning, som giver en masse muligheder (uden at det kræver en masse opsætning). Det er eksempelvis skalering, backup, restore og sikkerhed.
  • Db2 Warehouse on Cloud: Som med den klassiske SQL-database kan man naturligvis også få en Warehouse-løsning som Cloud.
  • Db2 BigSQL: Hvis I har brug for endnu mere styrke, så kan en Big SQL-løsning fra IBM være det rette valg. Her får I en entreprise-løsning til jeres databaser med store mængder data og forbrug.
  • Db2 Event Store: En løsning egnet til Internet of Things (IOT), hvor der kan håndteres mange forespørgsler realtime. Det kan eksempelvis være i tech-, telekommunikation- eller finansindustrien, at dette er særligt relevant.

Sådan hjælper vi med den rette IBM Db2-kandidat

Hos Avenida har vi opbygget en stor database af specialister. Baseret på den data, vi har om dem, kan vi hurtigt udvælge de kandidater, som matcher jeres søgning. Når I modtager cv’er er de tilpasser ift. jeres opgave, virksomhedstype, ønske ift. ansættelse og krav.

Vores mange års erfaring gør, at har opbygget et stærkt kendskab til kendte problemstillinger og de forskellige specialeområder. Vi vil dermed ikke “bare” finde en IMB Db2-specialist til jer, men også en med erfaring og viden ift. det projekt I har.

Det har nemlig en enorm positiv effekt på omkostningen på slutproduktet, at man finder den rigtige specialist i første omgang.

Skal vi finde jeres næste IBM Db2-konsulent?

Vi hjælper jer meget gerne med at finde den rigtige specialist og I har mulighed for at få sendt relevante cv’er til jeres indbakke ganske gratis og uforpligtende. Det kræver blot at I bruger et par minutter på at give os lidt basale oplysninger om jer og jeres projekt.

Uanset om opgaven er lille eller stor, så kan vi hjælpe jer – og vores konsulenter er vant til hurtigt at sætte sig ind i komplekse organisationer og systemer, så I hurtigst muligt får stor værdi ud af IBM Db2-konsulentens tid.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside