Oracle-konsuelnter

Find markedets dygtigste Oracle eksperter hos Avenida

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Står du og dit firma i en situation, hvor I mangler den perfekte freelance it-konsulent, der kan hjælpe jer mod målet?

Hos Avenida bruger vi vores ekspertise og mange års erfaring, når vi leder efter konsulenter til vores kunder. Vi gør altid vores ypperste for at finde det helt rette match, så vores kunder kan komme i mål med deres projekt. Vi har en stor database, som rummer erfarne konsulenter indenfor IT. Her finder du blandt andre dygtige og kompetente Oracle specialister, som kan arbejde for dig på freelance basis.

Det eneste vi skal bruge får at komme i gang, er en smule information om jeres projekt. Udfylder du formularen og så går vi straks i gang med at finde jeres næste konsulent. Indenfor blot 24 timer (på alle hverdage) vil du have CV’er på kvalificerede Oracle konsulenter i indbakken.

Ved I endnu ikke helt hvad det er i leder efter, så tag endelig kontakt til os og så tager vi en snak om jeres projekt.

Vi ser frem til at hjælpe jer!

Hvad er Oracle?

Oracle er et database-management system, som bruges over hele verden. Oracle tilbyder mange forskellige nyttige funktioner såsom analyseteknologier, opgradering/migrering og datalagring i Cloud.

En Oracle database er meget lig med andre databaser i lignende database styringssystemer.

En database i Oracle er normalt behandlet som en enhed. Formålet med en database er at kunne bruge de oplysninger (data) som man samler, ved at udplukke det man skal bruge i en specifik sammenhæng.

Læs mere om databaser generelt her.


Oracle kan bruges på flere forskellige tjenesteudbydere og som f.eks. Cloud, hvilket gør det til et populært styringssystem.

Muligheder med Oracle

Oracles database styringssystem er det første, som er designet til ”enterprise grid computing”, hvilket giver en enorm adgang til lagerkapacitet, f.eks. databaser, der kan tilgås som en samlet ressource på tværs af en industri, virksomhed eller arbejdsgruppe. Dette er dermed også den mest effektive og omkostningslette metode, når det gælder styringssystemer til databaser.

Oracle vs MySQL

MySQL er en open source-software under vilkårene i GNU General Public License, og derfor gratis at benytte.

Oracle og MySQL kan mange af de samme ting og bliver stort set brugt til at løse samme opgaver. Oracle er dog overordnet mere velegnet til større virksomheder, mens MySQL oftest bruges til mindre opgaver. Samlet set, er MySQL den mest populære løsning. Dette skyldes muligvis at det bruges med WordPress, som er den mest populære CMS-platform til bl.a. blogging og opbygning af websteder, og derfor bruges det hos rigtig mange verden over.

Vi har kvalificerede konsulenter med speciale databaser og databasestyringssytemer, herunder bl.a. MySQL, Oracle og mange flere. Skriv dig op gennem formularen og så hjælper vi jer med at finde den rette konsulent til jeres behov.

Hvad gør Oracle godt?

Oracle er hundred procent skalerbar, og systemets arkitektur har et angiveligt unikt, skalerbart design med smart opbevaring, flashteknologi og fungerer superhurtigt. Oracle er gratis at benytte, du får en Oracle-database, som kan benyttes i ethvert miljø. Man får endda muligheden for at integrere og omfordele samtidig uden betaling.

Vi finder den perfekte Oracle-konsulent! 

Står I og mangler en konsulent med speciale i databaser, så står vi klar med hjælpen. I Avenida har vi mange års erfaring med at finde og matche de helt rette freelance konsulenter med vores kunder.

Til dette skal vi blot bruge en smule information om jeres projekt og behov, og så går vi straks på jagt efter det perfekte match.

Gennem vores brede netværk, skarpe ekspertise og forfinede match-service sikrer jer, at I får den helt rette specialist med ombord på jeres team.

Når I henvender jer, vil I allerede modtage relevante CV’er i jeres indbakke inden for 24 timer (på alle hverdage). Er I stadig ved at finde ud af, hvad jeres konkrete behov er, kan vi også tage en dialog omkring jeres projekt, og hjælpe jer hele vejen fra start til slut med hele projektet.
Vi ser frem til at høre fra jer!

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside