ESDH-konsulent

ESDH-konsulenter

Find jeres næste ESDH-freelancer her

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Det er afgørende for et it-projekt, at man har de rette specialister tilknyttet. I en it-verden der bliver mere og mere kompleks, bliver konsulenter mere og mere specialiseret. Hos Avenida har vi mange års erfaring med at placere de helt rigtige udviklere ude hos virksomhederne – på en fleksibel måde der kan tilpasses jeres behov – også inden for CRM-, ERP- og CM-systemer.

Hvis du blot udfylder formularen her på siden, så sørger vi for, at I har cv’er fra dygtige ESDH-konsulenter i indbakken inden for 24 timer. Vores service er naturligvis gratis og uforpligtende.

Hvad er en ESDH-løsning?

ESDH står for Elektronisk Sags- og Dokumenthåndtering og bruges til at håndtere sager og dokumenter. Disse systemer bruges typisk hos kommuner og andre offentlige instanser, der håndterer sager og følsomme oplysninger oplysninger for borgere.

Systemet hjælper med at håndterer persondata, sager, dokumenter, processer og meget mere på en måde, der skal gøre behandlingen nemmere og minimere risiko ift. alt den data, der er opbevaret.

Fordele ved at benytte et ESDH-system

I en verden der konstant bliver mere digital, bliver fordelene ved et ESDH-system også større og større. Herunder kan du læse om nogle af de primære fordele til at benytte (samt videreudvikle) et godt ESDH-system.

 

Automatisering af processer

Alle sagsbehandlinger består af rigtig mange processer. Nogle af disse skal håndteres manuelt, men mange af dem kan også automatiseres. Et godt ESDH-system hjælper jer med at få løst de processer som kan klares af en computer vha. regler og automatikker.

 

Bedre datahåndtering

Med det voksende fokus på persondata, som primært blev skudt i gang af persondataforordningen (GDPR). Uden et godt system, ville dette blive til uoverskuelige mappestrukturer og dokumenter som konstant skulle sendes frem og tilbage. Dette hjælper et system med og med en dygtig ESDH-konsulent kan disse ting udvikles, så det matcher jeres data og processer bedst muligt.

 

Logning

Mange sager har store krav til logning og dokumentering af forløb. Her kan systemet igen hjælpe med at gøre store dele af dette. Det kræver naturligvis input fra brugerne af systemet, men det letter processen markant, da systemet automatisk vil kunne logge uploadet af dokumenter, afsendelse af beskeder mv.

 

Adgang over alt

Som sagsbehandler, lærer eller lign. vil man ofte kunne få brug for at finde data frem, når man er på farten. Jeres ESDH-løsning sørger for at dette er muligt på en måde, hvor sikkerheden stadig er i top.

Valg af den rigtige ESDH-platform

Der findes rigtig mange løsninger ift. ESDH – og man kan ikke udnævne et system som det bedste. Det afhænger nemlig rigtig meget af jeres processer, behov og andre systemer.

Har I endnu ikke valgt en platform, er det også noget, hvor ESDH-konsulenter kan hjælpe jer. Her kan I få præsenteret de forskellige løsninger med udpensling af deres individuelle muligheder, begrænsninger, fordele og ulemper.

Sådan et forløb starter typisk med at en ESDH-konsulent vil interviewe jer og få præsenteret jeres forskellige arbejdsgange. På den måde undgår I at få valgt et forkert system, hvilket i værstefald kan betyde mere omstændige arbejdsgange og masser af spildt tid.

Skal vi finde jeres ESDH-freelancer?

Gennem mange års arbejde med at matche it-kandidater og virksomheder, har vi udarbejdet og forfinet vores matching-metode. Har vi blot en kort beskrivelse af jeres virksomhed og jeres forestående projekt, så kan vi matche med de af specialisterne i vores database, der vil kunne løse opgaven bedst.

Vi hjælper jer også meget gerne med at sætte det rigtige team, hvis I står overfor en større opgave med migrering, opdatering eller opsætning af ESDH-platform. Udfyld formularen her på siden og få cv’er fra dygtige ESDH-kandidater i indbakken inden for 24 timer (på hverdage).

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside