konsulenter skriver på whiteboard

Salesforce-konsulent

Find de bedste Saleforce-eksperter via Avenida.

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Vi har igennem årene opbygget en stor erfaring med at finde dygtige konsulenter til projekter af meget forskellig slags.

Vi hjælper virksomheder med at finde markeds bedste specialister til et givent projekt.

I skal blot udfylde formularen med en beskrivelse af projektet og så sender vi kvalificerede CV’er direkte til jer. Det er gratis, uforpligtende og lynhurtigt – indenfor 24 timer (på hverdage) har i CV’er på dygtige Salesforce-konsulenter i jeres indbakke.

Lidt om Salesforce

Salesforce er et Customer Relationship Management (CRM) og markedsleder globalt. Det blev skabt helt tilbage i 1999 af blandt andet Marc Benioff, tidligere vice president i Oracle.

I dag er der på verdensplan mere 150.000 virksomheder, der bruger deres platform.

Salesforce mission siden 1999, er at styrke relationen mellem kunde og virksomhed.

Salesforce forener afdelingerne

Mange virksomheder oplever at kundedata ikke bliver delt optimalt mellem de forskellige afdelinger. Det kan f.eks. være salgsafdelingen der ikke får delt deres viden/data omkring kunderne med marketingsadelingen. Eller marketing der slet ikke har noget kendskab til hvad kunderne siger til kundeservice.

Salesforce nedbryder siloer mellem afdelingerne og giver et 360 grader udsyn på kunden.

Salesforce er en platform i ”skyen” der skaber forbindelse mellem afdelingerne i jeres virksomhed. Via platformen får den enkle medarbejder adgang til information der gør at de kan udføre deres arbejde bedst muligt. Kundesager bliver også løst hurtigere og bedre, da der er et klart billede af kundens historik i virksomheden på tværs af afdelinger. Kunderelationen bliver mere personlig.

De enkle områder i Salesforce

Salesforce har en bred vifte af cloud-baserede CRM-løsninger, hvor du som organisation på tværs af afdelinger får samlet al data på kunden ét sted. Det giver alle afdelinger indenfor marketing, salg, commerce og kundeservice et samlet og enkelt billede af hver enkel kunde.

Marketing

Saleforce kan hjælpe med at fange den rigtige person, på det rigtige tidspunkt og på den rigtige kanal. Der er fokus på at forbedre jeres lead-generering, kundeerhvervelse, mersalg og krydssalg. Kunstig intelligens (AI) hjælper jeres marketingteam med hurtigt og nemt at træffe datadrevne beslutninger.

Salg

Salgsafdelingen får et nemt og hurtigt overblik af kunden, baseret på data af kundens interaktioner og kan bruge mere tid på at styrke relationen med kunden.

Kundeservice

Saleforce hjælper også med at levere en personlig kundeservice på et kontinuerligt højt niveau på kryds af alle berøringsfladerne mellem virksomhed og kunde.

Salesforce Appexchange

Salesforce Appexchange er en markedsplads af tredjeparts-applikationer til Salesforce, udviklet af det community, der er omkring Salesforce.

Der er rig mulighed for at udbygge platformen Salesforce med ekstra funktionalitet. Både med allerede udviklede applikationer fra markedspladsen Appexchange og ved selv at udvikle det.

Vi har stor erfaring med at finde konsulenter og udviklere, der kan hjælpe jer med at få udviklet præcis den funktionalitet i har brug for til jeres Salesforce platform.

Kom godt fra start

Vi har i mange år fundet dygtige Salesforce-konsulenter til mange forskellige typer af projekter, med længere og kortere varighed. Det kan være en specialist der er rigtig dygtig til projektledelse og holde det forkromede overblik I har brug for. Det kan også omvendt være I allerede har projektlederen, men mangler den mere teknisk udøvende konsulent. Det kan også være begge dele.

Send os en beskrivelse af projektet og så vil vi helt gratis og uforpligtende sende CV’er til jer på dygtige og kvalificerede Salesforce-konsulenter.

Lad os finde jeres næste Salesforce-konsulent

Står I med et behov for en konsulent, så kan vi hjælpe med at finde den helt rette freelancer til opgaven. Vi har mange års erfaring med at forbinde landets bedste specialister med virksomheder. Vores store netværk, stærke ekspertise og forfinede match-service sikrer jer, at I får den helt rette SalesForce konsulent.

Når I henvender jer, vil I allerede modtage relevante cv’er i jeres indbakke inden for 24 timer (på hverdage). Kender I ikke jeres konkrete behov endnu, kan vi også tage en dialog omkring jeres projekt, og hjælpe jer hele vejen fra start til slut med hele projektet.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside