rooftop workspace

Digital transformation-konsulenter

Find konsulenter med speciale i digital transformation

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Vi er i en tid, hvor mange virksomheder har stået over for en digital transformation. Nogle virksomheder er gået fra at være meget analoge til at skulle gennem en fuld digitalisering, hvor andre har skulle omstille sig fra en digital løsning til en anden. Selvom vi allerede har set mange eksempler på digital transformation, så kommer vi med al sandsynlighed til at se endnu flere i fremtiden, fordi teknologien konstant er i udvikling.

Hos Avenida hjælper vi virksomheder med at ansætte de helt rette it-konsulenter til deres projekter. Vi har et stort udvalg af eksperter inden for digital transformation, der kan hjælper jer med den omstilling, som I måtte stå over for. Vores konsulenter kan også rådgive jer ift., hvornår det rette tidspunkt er ift. en digital transformation.

Når du benytter vores service, får du cv’er fra konsulenter med erfaring i digital transformation direkte ind i indbakken inden for 24 timer på hverdage. Vi har et kæmpe netværk i hele Danmark og kan med garanti også hjælpe jer.

Vigtigheden af gode konsulenter til digital transformation

Det er dyrt at omlægge store dele af sin it-infrastruktur, når man går en digital transformation i møde. Vi har førhen hørt, hvordan store it-systemer til et offentlige har kostet milliarder og stadig bliver udskældt, når de skal tages i brug. Disse problematikker findes i lige så stor grad hos den private sektor, hvor strategien ikke bliver lagt ordentligt, før man begynder at udvikle et nyt system.

Vi kender til vigtigheden af at have den rigtige konsulent, og derfor sætter vi også en stor ære i kun at leverer konsulenter med en særlig erfaring og ekspertise inden for digital transformation, hvis det er sådan et projekt, I står over for.

Vi hjælper jer også gerne med rådgivning ift., hvilke team der skal opsættes, for at I kan komme i mål med jeres ønskede digitale transformation.

Eksempler på digital transformation

Vi kunne lave en uendelige lang liste med brancher og virksomheder, som har været gennem en stor digital transformation. Vi har herunder valgt at nævne nogle af de store skift, der har skabt nye muligheder for virksomheder, som var indstillet på at gå den digitale vej.

 

Digitalisering af alle personoplysninger

Efterhånden behøves vi hverken kreditkort, kørekort, sundhedskort eller lign. når vi bevæger os rundt. Vi har nemlig det hele i digitale versioner på vores smartphone, smartwatch, tablet eller lign. Dette har åbnet mange muligheder for virksomheder der eksempelvis arbejder med personoplysninger. Kreditvurderinger, ansøgninger, verifikationer kan nu laves på helt anderledes måder, end man så for en del år siden.

 

Handlen blev online

Vi har efterhånden haft e-handel i mange, mange år. Dog gik der en længere periode, før alle blev trygge med at handle online – navnlig, med nogle produkter, hvor købsprocessen var lidt mere kompliceret. Vi oplever dog at flere og flere virksomheder formår at sælge ekstremt komplicerede produkter online ved at benytte digitale muligheder inden for Virtual Reality og Augmented Reality, hvor folk kan få en del af den oplevelse, man fik i butikken.

 

Abonnementerne overtog

Vi kan efterhånden få alt på abonnement. Film, serie, bøger, musik, spil, cykler, biler og meget mere. Det betød for mange store virksomheder, at de var nødt til at omlægge deres virksomhed til en ny virkelighed, hvor deres produktsortiment skulle omlægges til abonnementer.

Skal vi finde jeres næste ekspert?

Det kan være svært at finde dygtige it-konsulenter i dag. Markedet hungrer efter erfaring på området, og der er begrænset af den. Vi har dog et netværk af ekstremt dygtige specialister, som kan hjælper jer, når I står over for en digital transformation. Når I hyrer gennem os, sker det på konsulentbasis, hvilket giver en god fleksibilitet ift. antal månedlige timer og antal måneders ansættelse.

Vi har gennem mange år videreudviklet og forfinet vores match-service, som sikrer jer den absolut højeste kvalitet. Vi ved nemlig, at der kan være stor forskel fra virksomhed til virksomhed ift. den digitale transformation, de står over for.

Ønsker I derfor at øge jeres chancer for at få et succesfuldt projekt, så lad os hjælpe med at sammensætte det team, der kan gøre dette. Ved at beskrive jeres projekt her på siden, sørger vi for, at I har cv’er i indbakken inden for 24 timer på hverdage.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside