Docker konsulent skriver på whiteboard

Docker konsulenter

Find skarpe Docker konsulenter på freelancebasis her

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Det har altid stor betydning for et it-projekts succes, om man har den rigtige konsulent med på holdet. Mangler du en konsulent, som kan hjælpe jeres projekt i mål, så er du kommet til det rette sted. Vi har en stor database med konsulenter og freelancere, indenfor mange forskellige områder. Vores database indeholder blandt andre skarpe Docker-specialister, som lige nu står klar til at hjælpe jer.

Hos Avenida har vi mange års erfaring med at hjælpe vores kunder til succes, og vi står altid klar til at hjælpe flere kunder på rette spor.

Vi skal blot bruge lidt information omkring jeres projekt, og så går vi i gang med at finde den helt rigtige konsulent til jer og jeres behov.

Inden for blot 24 timer (på alle hverdage), vil du modtage kvalificerede bud og CV’er i din indbakke.

Vi ser frem til at hjælpe jer mod målet!

Hvad er Docker?

Docker er en softwareplatform, der pakker software ind i såkaldte containere, som indeholder alt hvad softwaren har brug for, for at kunne fungere optimalt. Det kan bl.a. være biblioteker, systemværktøjer, kode og ”runtime”. Derfor giver Docker altså mulighed for hurtigt at opbygge, teste og implementere applikationer.

Med Docker kan man hurtigt skalere disse applikationer i et hvert miljø og samtidig vide, at din kode stadig vil fungere og køre.

Sådan fungerer Docker

Mange virksomheder bruger ofte en masse forskellig software til at styre deres systemer, hvilket kan det være svært at administrere, da de ofte har forskellige styresystemer, platforme osv.. Netop dette problem er Docker sat i verden for at løse.
Docker fungerer nemlig ved at levere en standard måde at køre din kode på. Derfor kan det også kaldes for et operativsystem, som hjælper dig med at køre din kode, gennem forskellige containere, som snakker sammen.

Ligesom en virtuel maskine virtualisere (fjerner behovet for at administrere direkte) serverhardware, virtualisere containere operativsystemet på en server. Docker er installeret på hver server og indeholder enkle kommandoer, du kan bruge til at bygge, starte eller stoppe containere.

 

Hvorfor bruge Docker

Ved at bruge Docker kan du nemt og hurtigt sende kode, standardisere kode og problemfrit flytte kode. Derved er der mulighed for at spare en masse penge, ved at forbedre sin ressourceudnyttelse. Docker giver dig et enkelt objekt, der kan køre overalt. Det er bygget op af enkle og simple syntakser, som giver brugeren den fulde kontrol, uden at skulle gøre særligt meget.

Som en opsummering af dette, kan man sætte fire fordele op, ved at bruge Docker som sit operativsystem.

– Sende mere software hurtigere
– Standardisere driften
– Flytte koden ganske problemfrit
– Spare penge

Hvornår skal man bruge Docker

At bruge Docker-containere som dine byggeklodser, til at skabe moderne applikationer og platforme med, er en ”byggemetode”, der kun bliv er mere populær. Docker gør det nemt at skabe og drive distribuerede microservice-arkitektur, implementere sin kode og skabe stærke og skalerbare databehandlingssystemer. Man kan oprette fuld administrerede platforme til sine udviklere, så de får en langt lettere opgave end hidtil.

Skal vi finde jeres næste Docker specialist

Vigtigheden af et velfungerende team, kan ikke understreges nok – især når man udvikler applikationer og software. Mange individuelle teams, med forskellige specialer, skal kunne arbejde sammen og få en masse forskellige funktioner til at gå op i en højere enhed. Derfor kender vi også vigtigheden af at finde den perfekte konsulent til sit team. Derfor har vi særligt meget fokus på dette, når vi finder konsulenter til vores kunder.

Vi kender til Docker og dets mange fordele og derfor har vi specialiseret os i, at finde de perfekte Docker-konsulenter.

I Avenida har vi mange års erfaring med at sammensætte landets bedste specialister med virksomheder.

Vores brede netværk, stærke ekspertise og forfinede match-service sikrer jer, at I får den helt rette konsulent med ombord.

Når I henvender jer, vil I allerede modtage relevante CV’er i jeres indbakke inden for 24 timer (på alle hverdage).

Kender I ikke jeres konkrete behov endnu, kan vi også tage en dialog omkring jeres projekt, og hjælpe jer hele vejen fra start til slut.

Vi ser frem til at høre fra jer!

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside