web-/softwareudviklere

Kubernetes konsulenter

Find dygtige Kubernetes konsulenter hos os

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Det er oftest afgørende for et it-projekts succes, at man har den helt rigtige konsulent ombord på sit team, som kan have overblikket over projektets vej imod mål.

Står du og mangler den perfekte konsulent med speciale i Kubernetes, så er du kommet til det rette sted.
Hos Avenida hjælper vi nemlig virksomheder med at finde de dygtigste freelancer til deres specifikke behov. Vi har et stort netværk af IT-specialister, som blandt andre indeholder en bred gruppe af Kubernetes-specialister. Vi står altid klar til at finde den helt rigtige freelancer til jer, uanset opgave.

Det eneste vi skal bruge, er lidt information omkring jeres projekt, og så indtager vi jagten på den perfekte Kubernetes-konsulent.

Inden for blot 24 timer (på alle hverdage), vil du modtage kvalificerede bud og CV’er i din indbakke.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Lidt om Kubernetes

Moderne grænseflader bliver i højere grad udviklet ved hjælp af objektbeholdere, altså microservice, som er en arkitekturform, hvor flere funktioner snakker sammen, men er uafhængige af hinanden. Her kommer Kubernetes ind i billedet, som er en software med åben kildekode. Det bruges til at udrulle og administrere de forskellige funktioner i én samlet applikation. Dette understeges gennem sit navn, da det betyder styrmand eller pilot på græsk. I principperne bag Kubernetes gælder det især om opbygning, levering og skallering.

Kubernetes udtales ”Ku-ber-net-ees” og bekrives sommetider som “k8s” eller “k-eights”, da navnet er langt.

Sådan fungerer Kubernetes

Jo mere teknologien udvikler sig, jo sværere bliver det at betjene applikationer. Efterhånden som de bliver større og større, indeholder flere og flere funktioner, kræver det et bedre og bedre ”kontrolpanel”. For at styre disse komplekse sammenkoblinger som Microservice indeholder, kræver det for eksempel en åben kildekode i form af Kubernetes’ funktioner. Dette indeholder en åben API, som styrer, hvor og hvordan disse objektbeholdere kører.

Kubernetes gør det muligt at styre flere virtuelle grupper af maskiner og sammenkoblede funktioner, trods mange forskellige ressourcekrav. De forskellige funktioner er inddelt i noget man kalder pods, som kan skaleres som man ønsker det.

Kubernetes kan automatisk administrere flere forskellige funktioner og endda selv reparere visse funktioner ved genstart af objektbeholderne.

Frameworks og biblioteker

Udover selve kodesprogene findes der også forskellige frameworks/biblioteker under de forskellige kodesprog. Dette kan både være nogle bestemte fremgangsmåder for brugen af sproget og en række forud-programmerede funktioner.

Der findes eksempelvis et stort udvalg af kodebiblioteker til JavaScript, hvor nogle af de mest kendte er Angular, React og jQuery. Ligeledes findes der store kodebiblioteker til CSS, hvor de mest kendte er Bootstrap, Foundation og Bulma.

Udover bibliotekerne findes der også frameworks/patterns, der mere ses som en fremgangsmetode for at skabe logisk opdeling af de forskellige roller, koden har. Som eksempel findes det kendte MVC-pattern, som bruges på tværs af mange sprog. MVC står for Model View Controller, og betyder, at koden skal opdeles herefter. Det vil sige, der bygges modeller (skaber forbindelse til databasen), views (som er det brugeren ser) og controllers (der sørger for forespørgslerne/kommunikationen).

Skal man lave komplekse ting, kan erfaring med det konkrete framework/pattern være et must hos den specialist, I får tilknyttet til projektet, da det oftest kræver en rimelig stor indgående viden at arbejde i.

Mere specifikt

Kubernetes kan mere specifikt beskrives med disse sætninger, til at forklare hvordan orkestrationssystemet fungerer;

– Det er et ”Open source-container” orkestrationssystem
– Det er oprindeligt udviklet af Google
– Det hjælper dig med at administrere containeriserede applikationer
– Det hjælper dig med at administrere containere i forskellige miljøer som fx fysiske maskiner, virtuelle maskiner eller iCloud

Hvad tilbyder Kubernetes

Ligeledes kan de følgende sætninger forklare, hvad systemet egentlig tilbyder af egenskaber og funktioner;

– Systemet har høj tilgængelighed og ingen ”downtime”, hvor systemet er nede
– Det har en høj skalérbarhed og en høj ydeevne
– Det er et system som let kan genoprette fejl, udover at det altid har en backup- og en gendannelsesfunktion

Se denne video for mere info:
https://www.youtube.com/watch?v=X48VuDVv0do

Vi finder din næste Kubernetes-specialist

Når man udvikler moderne applikationer og brugergrænseflader er det vigtigt at man vælger det rigtige system til sin administration af de mange funktioner, som skal kunne spille sammen. Her er et rigtigt godt bud at bruge Kubernetes. Det er dog de færreste, der har perfekt kendskab til funktionerne bag dette. Derfor har vi valgt at specialisere os i, at finde de perfekte konsulenter, som kan hjælpe vores kunder med at orkestrere Kubernetes.

Står I med et behov for en freelancer, som kan hjælpe jer til et velfungerende it-system, så kan vi hjælpe med at finde den helt rette freelancer til opgaven. Vi har mange års erfaring med at sammensætte landets bedste specialister med virksomheder.

Vores store netværk, stærke ekspertise og forfinede match-service sikrer jer, at I får den helt rette konsulent til opgaven.

Når I henvender jer, vil I allerede modtage relevante CV’er i jeres indbakke inden for 24 timer (på alle hverdage).

Kender I ikke jeres konkrete behov endnu, kan vi også tage en dialog omkring jeres projekt, og hjælpe jer hele vejen fra start til slut.

Vi ser frem til at høre fra jer!

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside