Nomad konsulents hænder arbejder på computer

Nomad konsulenter

Team op med Nomad konsulenter gennem Avenida

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Betydningen af en dygtig IT-konsulent skal ikke undervurderes. Vil man have succes med sit projekt er det vigtigt at man finder den rette konsulent til sit team.

Har du brug for en IT-konsulent, som kan hjælpe dig til et succesfuldt projekt, så har du fået fat i de rigtige folk. Vi har en stor database, der indeholder en lang række dygtige og kompetente freelancere. Deriblandt finder du kvalificerede Nomad eksperter, som er klar til at blive en del af jeres team.

I Avenida har vi mange års erfaring med at matche de perfekte konsulenter med vores kunder.

Det eneste vi mangler før vi går i gang med jagten, er lidt information om jer og jeres projekt.
Udfyld formularen til højre og du vil modtage CV’er på Nomad eksperter inden for blot 24 timer, på alle hverdage.

Vi glæder os til at hjælpe jer på rette spor!

Microservice med Nomad specialister ombord

Mange virksomheder ønsker at kunne levere software hurtigt og være i stand til at implementere forskellige dele af deres systemer autonomt. Derfor opdeler de deres eksisterende monolitter i mindre tjenester. En opdeling af monolitter er et større projekt og kræver at man kan identificere de korrekte servicegrænser. Efterhånden som størrelsen af virksomhedernes microservice stiger, følger operationelle problemer. Derfor ved vi hvor vigtigt det er at teame op med en specialist i dette område. Skal dine microservice køre optimalt med Nomads systemer, så lad os finde jer en konsulent, der kan hjælpe jer på rette spor.

Er Nomad bedre end Kubernetes?

Nomad er på mange måder et godt alternativ til Kubernetes, hvis man vil have et system, som er mere simpelt og let at tilgå. Nomad har en simpel arkitektonisk opbygning og indeholder simple føderalfunktioner. Det er et operatørvenligt system, som giver sine brugere mulighed for at skalere og administrere sine applikationer med få operationelle omkostninger.
Nomads force er deres simple og regulerbare opbygning, og er derfor det godt valg, hvis man ikke vil have et kompliceret system, dog indeholder Kubernetes et bedre økosystem.

Derfor har vi specialiseret os i at finde konsulenter indenfor begge områder, og vi står altid klar til at finde jeres næste konsulent – uanset om det er Nomad eller Kubernetes i vælger at gå videre med.

Hvorfor bruge Nomad

Som tidligere beskrevet, så findes der flere fordele ved at bruge et system som Nomad. Nogle af de mange fordele ved at bruge et system som Nomad er blandt andre, det er et enkelt system, som er bygget op med simpel arkitektur og er derfor let at tilgå. Det kan modernisere ældre programmer, som er skrevet i forskellige sprog, uden at omskrive koden. Det er et system, som kan hjælpe mange virksomheder til at spare en masse penge, da det udnytter overflødig plads og strukturere data mest optimalt.

Sådan fungerer Nomad

Med Nomad kan du administrere enhver applikation på enhver infrastruktur med lethed.

Nomad er et enkelt binært system, både på klient-siden og på serveren. Dette betyder at der ikke er behov for eksterne tjenester, for at bruge Nomad. Det er designet til at kunne håndtere implementering af multi-datacentre.

Når man skal forstå Nomad og dets funktioner skal man tænke meget visuelt. Man skal forestille sig en masse data fordelt ud i forskellige ”bokse”/”bins”, som alle kan indeholde en vis mængde data. Men som bruger kan det være svært at vide, om man har udnyttes alt sin plads i disse ”bins”. Derfor kan Nomad hjælpe dig med at fordele de forskellige mængder data ud på de tomme pladser, så du i sidste ende måske kan spare en række ”bins” og dermed spare penge.

Udviklerne fremstiller nogle krav til implementering af de forskellige applikationer. Dette gøres gennem Nomads jobspecifikationssystem. Serveren accepterer derefter de forskellige ”jobs” og tager derefter intelligente valg omkring hvor det enkelte ”job” skal placeres i de forskellige ”bins”.
Nomad er sågar i stand til at håndtere fejl og kan migrere programmer, når der sker fejl i de forskellige jobs.

Vi finder jeres næste Nomad konsulent

Vores database indeholder en lang række Nomad freelancekonsulenter, som er parate til nye opgaver. Står du og mangler kompetente folk til dit team, så udfyld vores formular. Vi sender dig topkvalificerede CV’er med Nomad specialister, inden for blot 24 timer, på alle hverdage.

Vi har gennem mange år hjulpet vores kunder til det perfekte samarbejde mellem deres teams og vores konsulenter. Vi har særligt meget fokus på at finde en freelancer, der har de egenskaber og kompetencer, som vores kunder leder efter. Vi tager jeres behov meget seriøst og gør hvad det kræver for at imødekomme dem.

Avenidas brede netværk, stærke ekspertise og forfinede match-service sikrer jer, at I får den helt rette konsulent med ombord.

Mangler I stadig at finde ud af hvad jeres konkrete behov er endnu, så tager vi gerne en snak med jer, så vi kan hjælpe jer gennem hele forløbet.

Vi ser frem til at høre fra jer!

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside