web-/softwareudviklere

Tester IT-konsulent

Find dygtige Tester på konsulentbasis til jeres næste IT-projekt.

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Hos Avenida har vi med stor succes hjulpet virksomheder med at finde kompetente freelance IT-testere. Vi har et netværk med flere tusinde IT-specialister og vi har mere end 40 års erfaring it at ansætte IT-konsulenter – sådan sikrer vi det bedste match til jeres projekt.

Vi påtager os ansvaret for at finde de/den helt rigtige kandidat(er) til netop jeres projekt, og vi arbejder grundigt men hurtigt. Læs mere om vores “fast rekruttering” her.

Send en beskrivelse af jeres IT-projekt og så sender vi CV’er på kompetente IT-tester retur indenfor 24 timer (på hverdage). I får sendt tårnhøj faglighed direkte til jeres indbakke, helt gratis og uforpligtende.

Rollen som IT-tester

Under udvikling af software eller hardware, har test en stor og betydelig rolle for kvaliteten af slutproduktet. Løbende test er processen der sikrer at fejl og udfordringer bliver opdaget hurtigt og giver et agilt udviklingsforløb. At identificere en betydningsfuld problemstilling tidligt i projektet kan spare mange dyre timers udvikling, og tjene en dygtig IT tester hjem mange gange.

Det er testerens rolle at stå for kvalitetssikringen og brugeroplevelsen stemmer overens med de kravspecifikationer der er sat for projektet. Det gælder både at teste for designmæssige og mere funktionelle fejl.

Et dedikeret fokus

Lige så længe man har udviklet software, har test også været en del af det, men førhen har det i større grad ligget hos udviklerne. Det er bare ikke altid man den vej får det samme “udsyn” som en kommende bruger af softwaren. Lidt ligesom at stå på scenen og kigge ud og så publikummet, der kigger tilbage – det er ikke helt det samme man ser. En dedikeret softwaretester sætter sig ned blandt publikum.

Vi har erfarne freelance softwaretestere, der har mange års dedikeret erfaring med at teste software. De har en meget specialiseret faglighed og udviklet en række værktøjer de bruger i deres proces med at teste og kvalitetssikre software.

Hvornår er det bedst at teste?

Det bedste resultat opnås ved en løbende test og gerne med start så tidligt i projektet som overhovedet muligt. Vi hører fra flere af vores IT-tester at de faktisk også gerne vil være med under planlægningen. Det er dog typisk ikke en praktisk løsning, men kodeordet her er løbende og så tidligt som muligt.

Det mest kritiske tidspunkt at teste på er helt i slutningen af projektet, hvor det meste af budgettet er brugt og distancen til deadline er kort.

Lad os finde jeres næste Tester IT-konsulent

Via vores store netværk af freelance IT-konsulenter vil vi finde den/de Tester der matcher lige netop jeres projekt bedst. Vi har stor erfaring med at ansætte konsulenter til virksomheder og offentlige institutioner og ser det som vores spidskompetence at finde og matche kompetencer og projekter.

Udfyld formularen, hvor I beskriver jeres projekt og lidt om hvilken spiller I mangler på holdet så kommer vi hurtigt tilbage med kvalificerede kandidater. Allerede indenfor 24 timer vil I have de første CV’er i jeres indbakke og at modtage disse er selvfølgelig uforpligtende og helt gratis.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside