konsulent udvikler på computer

C++ konsulenter

Find dygtige C++ udviklere på konsulentbasis her

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Leder du efter den rette IT-konsulent, som kan sikre dit projekt succes? Hos Avenida er vi specialister i at finde og matche de helt rigtige udviklere med vores kunders behov. Vi har en stor database, som indeholder en lang række kompetente og erfarne udviklere, som er klar til at hjælpe dig.

Det eneste du skal gøre, er at udfylde formularen og så sidder vi klar til at gribe bolden, og finde den rette freelancer. Du vil inden for 24 timer (på alle hverdage) få tilsendt kvalificerede CV’er i din indbakke. Vores service er naturligvis ganske gratis og uforpligtende.

Hvad er C++?

C++ er et multiparadigme programmeringssprog baseret på et ældre og velkendt programmeringssprog, som hedder C.

C++ blev hurtigt meget stort og efter en årrække en af de mest populære programmeringssprog nogensinde.

Sproget kan bruges til udvikling af rigtig mange interessante programmer og projekter, og er populært blandt udviklere i hele verden. Den store begejstring omkring dette sprog, er ikke helt uden grund. Sproget har rigtig mange forskellige benyttelsesmuligheder og bruges bl.a. i kameraer, teleskoper, animationer til spil og film og findes endda i rigtig mange biler. Selv i Mars-rovers, som er et køretøj, der kører rundt på Mars og udforsker overfladen, bliver dette fantasiske kodesprog brugt. C++ blev udviklet af den danske datalog og matematiker Bjarne Stroustrup i begyndelsen af 1980’erne.

Det er især et populært kodesprog indenfor computerspilsudvikling og andre områder, hvor man udvikler programmer, som skal bruge et højniveausprog og høj hastighed på samme tid.

C++ indeholder et mindre standartbibliotek, end mange andre kodesprog på samme størrelse, og det kræver derfor ofte eksterne kodebiblioteker til supplering. Dog indeholder C++ hele standartbiblioteket fra C, hvilket giver mange fordele. Det er meget normalt at programmere C++ med indhold fra C-biblioteket, da de to sprog minder meget om hinanden.

Historien bag C++

Som tidligere beskrevet, har C++ en historie, der går tilbage til 1980’erne, da Bjarne Stroustrup arbejdede for sin ph.d.. Han begyndte at arbejde på et sprog han kaldte ”C med klasser”, og som navnet antyder skulle det være en endnu bedre udgave af C-sproget. Stroustrups mål var at tilføje objektorienteret programmering til sproget C, for at gøre det endnu mere funktionelt og brugbart.

Hans nye sprog indeholdt nu nogle elementer og funktioner, udover dem C allerede indeholdte, såsom klasser, grundlæggende arv, indlejring, standardfunktionsargumenter og stærk typekontrol.

I 1983 blev navnet på sproget ændre fra ”C med klasser” til C++. I 1985 blev C ++ implementeret som et kommercielt produkt, men sproget var dog ikke officielt standardiseret endnu.

I løbet af 2011 blev der nu hedder C++11 færdigudviklet og klar til, at udviklere kunne benytte sig af det nye og stærkt intuitive kodesprog. De nye funktioner indebærer blandt andet funktioner såsom et randomiseringsbibliotek, et nyt tidsbibliotek, loopsyntaks og mange andre nye elementer, som blot gør sproget stærkere.

Skal vi finde jeres næste C++-programmør

Ønsker du succes med dit IT-projekt, kan det være afgørende at finde den rette konsulent til jobbet. Heldigvis har vi mange års erfaring i at finde og matche IT-konsulenter med vores kunder, uanset behov.

Vi har en stor database, som indeholder dygtige IT-specialister, blandt andre C++-udviklere, som netop venter på at kunne hjælpe dig.

Du skal blot udfylde formularen, og så snart formularen er udfyldt, så går vi i gang med at lede efter de helt rigtige freelancere til opgaven. Når vi har fundet de helt rigtige kandidater til opgaven, sender vi kvalificerede bud på CV’er direkte i din indbakke. Alt dette sker inden for 24 timer (på alle hverdage). Vores service er naturligvis ganske gratis og uforpligtende. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside