kode på computer

C# konsulent

Find C#-specialister til dit udviklingsprojekt

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Mangler du en IT-konsulent, der kan sikre dit projekt succes? I Avenida har vi specialiseret os i at hjælpe vores kunder med at finde den perfekte udvikler til deres unikke projekt.
Vores database indeholder en lang række dygtige IT-specialister, som står klar til at hjælpe dig.

Du skal blot udfylde formularen og så går vi i gang med ad lede efter den perfekte programmør til netop dit projekt. Indenfor bare 24 timer (på alle hverdage) vil du have kvalificerede bud på CV’er fra dygtige webudviklere i din indbakke. Vores service er ganske gratis og helt uforpligtende.

Hvad er C#?

C# er et multi-paradigme programmeringssprog, som indbefatter indikativ, funktionel, generisk, objektorienteret (klasse-baseret) og komponent-orienterede programmeringsfunktioner. Det er designet til at være et let forståeligt, moderne, anvendeligt, objektorienteret programmeringssprog, som kan bruges til mange forskellige opgaver.

Det blev udviklet af Microsoft under .NET og blev designet af den danske webudvikler Anders Hejlsberg. Hejlsberg baserede C# på de elementer han syntes fungerede bedst fra programmeringssprogene C++ og Java, og dermed skabte han et rigtig godt udgangspunkt for et funktionelt programmeringssprog.

De mange fordele ved C#

Der er mange fordele ved at benytte C# når man bygger web og mobilapplikationer. Det er et sprog som er forholdsvis let at lære, især hvis man i forvejen har kendskab til C++ og Java, da syntaksen er bygget på samme principper. Desuden har .NET et stort kodebibliotek som indeholder en masse kompileret kode til mange forskellige opgaver.


C# har som beskrevet mange anvendelsesmuligheder. Det kan både bruges som kompileringssprog på en lokal computer og som et udviklingssprog i ASP .NET. Dette gør det lettere at sammensætte eksisterende kode fra en lokal computer til en server-side løsning.
Kodebiblioteket indgår som standard når man installerer Microsoft.NET og kræver ingen licens eller udviklingsværktøjer. Denne form for værktøjskasse har stor fordel i alle sprog, der kører på .NET platformen.


C# er som tidligere beskrevet et letforståeligt kodesprog, som kan bruges til mange forskellige løsninger. Der er derfor mange grunde til at dette er et yderst populært kodesprog blandt webudviklere og bliver brugt til webudvikling verden over.

De få ulemper ved C#

Der findes selvfølgelig også ulemper ved at bruge C#. Den første udfordring udviklerne kan støder på er, at det program man har udviklet, kan være langsomt i opstarten. Dog findes der en løsning med værktøjet ngen.exe som indgår i SDK’et, som kan bruges til at prækompilere koden til maskinkode, så den kan køres en smule hurtigere.

En anden udfordring er at der typisk bliver krævet at have den store .NET Framework installeret for at kunne køre programmerne.
Derudover er sproget stærkt bundet til Windows trods der findes .NET-implementationer til andre styresystemer, som bl.a. Linux. Sproget fungerer også til Mac, men kan have nogle udfordringer.

Sprogets navn

C# udtales ”C-sharp” og på engelsk ”See-sharp”. Navnet blev inspireret af musikalsk notation, hvor en ”sharp” (krydstegn for node på dansk) angiver, at den skrevne node skal spilles en halv tone højere. Dette svarer til navnet på C++ hvor ++ angiver at en variabel øges med 1.

Tilfældigvis ligner # fire sammensatte plustegn, hvor C blev forbedret til C++, blev C++ selv forbedret til C++++, altså C#.

Da den musikalske sharp-firkant (♯) ikke findes på almindelige tastaturer, måtte man udveksle det med nummertegnet #.

Skal vi finde jeres næste C#-udvikler?

Hvis man ønsker succes med et IT-projekt, er det afgørende, at man finder den helt rigtige konsulent til at løse opgaven. Derfor har vi specialiseret os i at finde og matche de rette freelancere med de opgaver som vores kunder skal have løst.

Vores database indeholder mange dygtige specialister, blandt andre C#-udviklere, som blot venter på at hjælpe jer! Når du/I har udfyldt formularen, så sender vi inden for 24 timer (på alle hverdage) CV’er på kvalificerede freelancere, der passer til netop jeres unikke projekt.

Det er ganske gratis og uforpligtende, at bruge vores service.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside