konsulenter skriver på whiteboard

C-konsulenter

Find C-specialister til dit udviklingsprojekt

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Har I brug for en konsulent, som skal hjælpe jer med at løse en opgave i sproget C? Så er du kommet til det rette sted. I Avenida har vi mange års erfaring med at hjælpe vores kunder, så de får bedst mulige udvikler til deres unikke projekt.

Vores database er stor og indeholder en lang række dygtige IT-specialister, som står klar til at hjælpe dig.

Udfyld blot formularen og så går vi i gang med ad kigge efter den perfekte programmør, som rammer det I søger. Inden for blot 24 timer (på alle hverdage) vil du have kvalificerede bud på CV’er fra dygtige webudviklere i din indbakke. Vores service er ganske gratis og helt uforpligtende.

C-sproget

C blev udviklet i 1972 af Dennis Ritchie ved Bell Laboratories of AT&T (American Telephone & Telegraph), som ligger i USA.

Oprindeligt blev sproget udviklet for at løse nogle af de problemer, som opstod med tidligere sprog såsom B, BCPL osv., og derfor har sproget mange af de samme egenskaber som disse sprog. C-sproget blev udviklet til brug i UNIX-operativsystemet, men kan i dag bruges til mange forskellige systemer.

Det meste af UNIX er dermed, uden overraskelse, udviklet med C. C blev netop opfundet til udvikling af UNIX, og var i begyndelsen en videreudvikling af sproget B, hvilket er historien bag, hvorfor det hedder C.

Helt fra start var C et sprog, som tillod udvikleren en masse frihedsregler; en slags struktureret assemblerkode, der havde til formål at skrive programmer, der var nemmere at læse og vedligeholde end assemblerkode.  Samtidig skulle sproget kunne køres lige så hurtigt som, sprog uden disse funktioner.

Dog havde sproget sine udfordringer, da det ofte lavede programmer, som fik computeren til at stå af, hvilket gjorde C mindre egnet end andre kodesprog som for eksempel Pascal. C er derudover et mindre procedure-orienteret (altså IKKE objekt-orienteret) programmeringssprog med blot 32 keywords. Derfor er sproget meget brugervenligt, især til nye udviklere.

C-familien

C-familien består af C, C++, C#, Objective-C og Java, og optager mange af pladserne på Top-10-listen over verdens mest anvendte programmeringssprog.

Se selv på Tiobe Index. https://www.tiobe.com/tiobe-index/

Programmeringssproget C indtager førstepladsen og det er ikke helt uden grund. C er et veludviklet programmeringssprog, som er nemt at forstå og har mange gode egenskaber.

Derudover danner det basis for stort set alle programmeringssprog, som er udviklet efter 1972, hvor C blev offentliggjort. Dette gælder selvfølgelig selve C-familien (C, C++, C#, Objective-C, Java og senest Swift), men også PHP, Perl, Python, JavaScript og mange flere.

Tydelig popularitet

C bruges som referencesprog til datalogikurser i hele verden, og det er muligvis det programmeringssprogsprog studereende lærer først på uddannelserne, sammen med Python og Java.

I dag bruges C i stor udstrækning i integrerede enheder, og det driver de fleste internetservere, som er bygget i Linux. Linux-kernen er endda bygget ved hjælp af C, hvilket betyder at C driver kernen i alle Android-enheder. Derfor er det muligvis ikke helt forkert at sige, at C kører en stor procentdel af hele verden lige nu.

Da sproget var nyudviklet, blev det betragtet som en sprog på meget højt niveau, da det var flytbart på tværs af maskiner. I dag er det en mulighed mange udviklere tager for givet.

Vi kan køre stort set alle programmer på forskellige enheder. Programmer som er skrevet på en Mac-computer kan køres på Windows og Linux ved hjælp af Node.js eller Python.

Førhen var dette ikke en mulighed. Hvad C bragte til bordet, var et simpelt kodesprog, der kunne implementeres og overføres, ved hjælp af en kompilator, til andre maskiner.

Skal vi finde jeres næste C-udvikler?

En stor betydning for et IT-projekt, er at finde den helt rigtige konsulent, som kan hjælpe projektet i hus.
Det vil vi gerne sikre vores kunder! Derfor har vi specialiseret os i at finde og matche de rette freelancere med de opgaver som vores kunder skal have løst.

Vores database indeholder mange kompetente specialister, blandt andre C-programmører, som blot venter på at hjælpe jer! Når du/I har udfyldt formularen, så sender vi inden for 24 timer (på alle hverdage) CV’er på kvalificerede freelancere, der passer til netop jeres unikke projekt.
Det er ganske gratis og uforpligtende, at bruge vores service.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside