konsulent udvikler på mac computer

jQuery-konsulent

Find markedets dygtigste jQuery-konsulenter hos os

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

IT-konsulenter – Find specialister til udvikling med jQuery

jQuery er et platformsuafhængigt JavaScript-bibliotek, der gør det nemmere at kode hjemmesider.

Hos Avenida har vi stor erfaring med at finde de dygtigste IT-specialister og konsulenter til vores kunder. Vi har en stor database over programmører, som har specialiseret sig i JavaScript og i den forbindelse har erfaring med jQuery.

Hvis du udfylder formularen her på siden, har du CV’er fra dygtige jQuery-udviklere i din indbakke inden for 24 timer (på alle hverdage).

Gør kodeprocessen nemmere med jQuery

jQuery er det mest brugte JavaScript-bibliotek og det er der mange gode grunde til. jQuery simplificerer mange opgaver i JavaScript og gør dem kompatible på tværs af browserne Apple Safari, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome og Internet Explorer.

Oprindeligt blev jQuery opfundet for at gøre det nemmere at arbejde dynamisk med objekter i DOM’en.

Kort beskrevet så er jQuery et modificeret framework til JavaScript, der forenkler funktionerne mellem HTML og JavaScript.

jQuery er et vigtigt værktøj for enhver web-udvikler. Det tilbyder en masse gode features, som er svære at undvære, når man først har vænnet sig til dem. jQuery er yderst populært og bruges på de store sider såsom Google, Twitter og Facebook. Mange CMS-systemer som bl.a. WordPress er udviklet med jQuery.

jQuery er som beskrevet et stort bibliotek, med mange forkodet ”brikker”, som frit kan benyttes. Du skal blot plukke de koder, som du skal bruge og indsætte dem i dit JavaScript.

Mange af de funktioner som normalt skal kodes i hånden i JavaScript, kan med jQuery simplificeres markant, og gøre kodeprocessen kortere og mere overskuelig.

Lad os finde jeres næste jQuery-udvikler

Det er en afgørende faktor for et IT-projekts succes, at finde og arbejde med den rigtige JavaScript-konsulent med kendskab til de helt rigtige værktøjer. I er heldigvis kommet til det rette sted.

Vi finder og matcher de rette konsulenter og freelancere til ethvert IT-projekt. I skal blot udfylde formularen, og så vender vi tilbage indenfor 24 timer (på alle hverdage), med CV’er på kvalificerede JavaScript og jQuery-eksperter til netop jeres IT-projekt.

Vores service er helt gratis og uforpligtende at bruge.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside