konsulent udvikler på mac computer

Node.js-konsulenter

Find markedets dygtigste Node-specialister hos os

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Node.js er en platform mange udviklere bruger til bl.a. at få webapplikationer til at snakke med serveren – et næsten uundværligt redskab for en webudvikler, hvis man koder i JavaScript.

Hos Avenida har vi en masse erfaring med at finde de rette IT-konsulenter til vores kunder. Du skal blot udfylde formularen og så vil du modtage CV’er med kvalificerede freelancere og konsulenter i jeres indbakke indenfor 24 timer (på alle hverdage). Vi står klar til at finde den rette konsulent til ethvert IT-projekt.

Hvad er Node.js?

Node.js er som tidligere beskrevet hverken et kodesprog eller et framework, men derimod en platform kaldet et ”runtime enviromment” til at udføre JavaScript-kode. Node blev opfundet af amerikanske Ryan Dahl og bliver ofte brugt til at udvikle back-end-services, også kaldt API’er – altså ”Application Programming Interfaces”.

En af Node.js’ helt store styrker er, at det er bygget med en asynkron arkitektur. Det fungerer ved at de forskellige funktioner kan køre samtidig med andre funktioner bliver fuldført og bearbejdet. Dette står i modsætning til bl.a. ASP.NET, hvor funktionerne køres én ad gangen og først efter funktionen er fuldendt, kan den næste begynde. Det gør funktionerne langt hurtigere når man bruger Node, end mange andre platforme som ligner.

Node.js bliver gerne brugt i forbindelse med webapplikationer eller mobilapplikationer. Disse applikationer er front-enden – det som brugeren kan se. Det skal kunne snakke med back-enden, der hvor f.eks. alt data ligger. Med Node sikrer man sig at front-enden kan snakke med back-enden på en hurtig og sikker måde.

I 2010 blev der udgivet en pakkeløsning til Node.js, som skulle gøre det nemmere for programmører at publicere kildekode og dele det på tværs af Node.js pakker.

Vi finder den perfekte Node.js-ekspert til jeres projekt

Vores erfaring fortæller os, hvis et IT-projekt have succes, er det afgørende at finde den helt rigtige konsulent til opgaven.
Hos Avenida har vi mange års erfaring med at finde og matche konsulenter og freelancere til ethvert IT-projekt.

Skriv din information i formularen og så står vi klar til at tage opgaven på vores banehalvdel. Indenfor 24 timer (på alle hverdage) vil I få tilsendt CV’er fra de mest kvalificerede og erfarne webudviklere.

Vores service er naturligvis gratis og helt uforpligtende at benytte.

Vi står klar til at tage udfordringen op for at finde den helt rigtige IT-specialist, til netop jeres projekt.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside