Computer der viser JavaScript

Nuxt.js-konsulenter

Find dygtige Nuxt-specialister hos os

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Nuxt.js er et ”higher level” framework, som bruges til at skabe brugergrænseflader og applikationer med Vue.js, både til mobil- og desktop.
I Avenida har vi gennem mange år hjulpet vores kunder med at finde de helt rigtige IT-konsulenter.
Formularen her skal blot udfyldes og så vil du/I modtage kvalificerede CV’er fra freelancere og konsulenter i jeres indbakke, inden for blot 24 timer (på alle hverdage).

Vi er altid klar med en hjælpende hånd, når den rette konsulent skal findes!

Hvad er Nuxt.js?

Nuxt er et framework bygget oven på Vue.js. Det er udviklet af brødrene Alexander og Sébastian Chopin og blev lanceret i 2016. Det bruges til at bygge produktionsklare Vue-applikationer.
Nuxt har mange fordele når man bruger Vue. På Nuxt.js’ egen hjemmeside kalder de sig for “The Intuitive Vue Framework”. Det er et populært framework hos de fleste udviklere, som koder i JavaScript og Vue.

Med Nuxt er det muligt at køre sit Vue-udviklingsprojekt som SSR (Self Supporting RunFlat) nemt og hurtigt. Når en SSR-tilstand kører, sørger en Node.js server for at sende HTML’en til browseren, baseret på de Vue-komponenter, der er oprettet i udviklingsprojektet. Ved brugen af Nuxt i SSR-tilstand vil applikationen egne sig bedre i forhold til SEO (Search Engine Optimization).

Udvikles der et ”headless” CMS, er Nuxt et godt valg. En af de mange fordele ved dette er, at ens website vil loade hurtigere end hvis der blev brugt et almindeligt CMS.

Samtidig er der mulighed for at opdele back-end og front-end funktionaliteten, så de ikke er afhængige af hinanden.

Mangler I webudvikler med kendskab til Nuxt.js

Mangler du/I den perfekte IT-konsulent til at skabe et succesfuldt IT-projekt? Det er vi heldigvis top trænede i at finde.

Hos Avenida har vi specialiseret os i at matche konsulenter med IT-projekter, gennem mange år. Du skal blot udfylde formularen og så har du indenfor 24 timer (på alle hverdage) CV’er fra kvalificerede freelancere og konsulenter i din indbakke.

Vi har en stor database med nogle af Danmarks dygtigste webudviklere og programmører, som er klar til at arbejde for dig. Vores service er ganske gratis at benytte.

Vi står klar til at gribe bolden og finde jeres næste konsulent.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside