Forside > Karriere > Erfaren sælger af IT-konsulentydelser

Erfaren sælger af IT-konsulentydelser

Beskrivelse

Avenida Consult søger erfaren sælger af IT-konsulentydelser

Avenida Consult er en ung dansk og hurtigt voksende IT-konsulentvirksomhed med base i Hellerup nord for København. Vi leverer IT-konsulenter til Danmarks førende private virksomheder og offentlige institutioner. Vores leverancemodel er baseret på en kombination af en stor base på mere end 2.000 tilknyttede freelance konsulenter, og et mindre antal af fastansatte konsulenter.

Vi har gennemgået en markant vækst de seneste år, og forventer at omsætte for mere end 100 millioner i 2022.

Vi leder lige nu efter en erfaren sælger af IT-konsulentydelser med højt energiniveau og store ambitioner, der kan hjælpe os med yderligere vækst.

Hvem er du

Vi forestiller os, at du har minimum 4 års erfaring med salg og rådgivning indenfor IT-konsulentydelser og relaterede services til større danske private og offentlige virksomheder. Hvis du har konkret erfaring med salg af freelance IT-konsulenter vil det være en fordel, men ikke en nødvendighed.

Vi forventer, at du har et personligt netværk af kunder og relationer, men at du også er parat til at arbejde med identificering af nye kunder og etablering af den initiale dialog – via telefon, SoMe eller mail.

Du skal have et meget højt energiniveau og ambitioner om at levere resultater.

Vi tilbyder dig

  • Et arbejde i en lille og uformel organisation, hvor du vil opleve en kultur præget af frihed og ansvar
  • En resultatbaseret løn uden loft
  • Et arbejde i en lille vækstvirksomhed med højt energiniveau og højt humør
  • Erfarne kolleger med 10-12 års erfaring fra branchen
  • Fantastiske omgivelser i palævilla i hjertet af Hellerup

 

Hvad skal du gøre nu

Hvis du er klar til at kickstarte din karriere inden for salg af IT-konsulentydelser så kontakt Adm. Direktør Jesper Geisler på 51232323 eller jgeisler@avenida.dk

Vi holder løbende samtaler, så send gerne dit cv til os allerede i dag og hvis, der er andet du syntes vi skal vide om dig, så send det med.