Forside > Karriere > Rekrutteringsspecialister

Rekrutteringsspecialister

Beskrivelse

Om os

Avenida Consult er en ung dansk og hurtigt voksende IT-konsulentvirksomhed med base i Hellerup nord for København. Vi leverer IT-konsulenter til Danmarks førende private virksomheder og offentlige institutioner. Vores leverancemodel er baseret på en kombination af en stor base på mere end 2.000 tilknyttede freelance konsulenter, og et mindre antal af fastansatte konsulenter.

Vi har gennemgået en markant vækst de seneste år, og forventer at omsætte for mere end 100 millioner i 2022.

Vi leder lige nu efter rekrutteringsspecialister, der kan bidrage til vores fortsatte vækst.

Hvem er du

Vi leder efter flere profiler, der kan have varierende erfaring, og de rette kandidater kan have 1-5 års erfaring med rekruttering i enten en IT-konsulentvirksomhed eller en rekrutteringsvirksomhed med fokus på IT-specialister.

Din uddannelsesmæssige baggrund betyder mindre for os, men vi forventer, at du har erfaring med rekruttering af såvel danske som udenlandske IT-specialister til store danske private og offentlige virksomheder. Du erfaring med anvendelse af LinkedIn, samt andre SomE platforme i forbindelse med rekrutteringsprocessen, men har derudover også gerne et personligt netværk af konsulenter og specialister, som du kan trække på.

Du skal have et meget højt energiniveau og ambitioner om at levere resultater, og udvikle dig selv personligt og professionelt.

Vi tilbyder dig:

  • Et arbejde i en lille og uformel organisation, hvor du vil opleve en kultur præget af frihed og ansvar
  • Et arbejde i en lille vækstvirksomhed med højt energiniveau og højt humør
  • Erfarne kolleger med 10-12 års erfaring fra branchen
  • Fantastiske omgivelser i palævilla i hjertet af Hellerup

Hvad skal du gøre nu

Hvis du er interesseret i at søge stillingen, eller blot høre nærmere, så kontakt Adm. Direktør Jesper Geisler på 51232323 eller jgeisler@avenida.dk

Vi holder løbende samtaler, så send gerne dit cv til os allerede i dag og hvis, der er andet du syntes vi skal vide om dig, så send det med.