Forside > Karriere > Unge salgsprofiler med stort potentiale

Unge salgsprofiler med stort potentiale

Beskrivelse

Avenida Consult søger unge salgsprofiler med stort potentiale

Avenida Consult er en ung dansk og hurtigt voksende IT-konsulentvirksomhed med base i Hellerup nord for København. Vi leverer IT-konsulenter til Danmarks førende private virksomheder og offentlige institutioner. Vores leverancemodel er baseret på en kombination af en stor base på mere end 2.000 tilknyttede freelance konsulenter, og et mindre antal af fastansatte konsulenter.

Vi har gennemgået en markant vækst de seneste år, og forventer at omsætte for mere end 100 millioner i 2022.

Vi leder lige nu efter unge salgsprofiler med højt energiniveau og store ambitioner, der kan hjælpe os med yderligere vækst.

Hvem er du

Vi forestiller os, at du er nyuddannet, eller med kort erfaring fra andre typer af salgsjobs, herunder eventuelt telemarketing og mødebookning.

Du skal have et højt drive, og være parat til at arbejde med identificering af nye kunder og etablering af den initiale dialog – via telefon, SoMe eller mail.

Du skal have et meget højt energiniveau og ambitioner om at levere resultater, og udvikle dig selv personligt og professionelt.

Erfaring fra salg af IT-konsulenter ydelser og/eller andre former for IT-relaterede servises er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder dig

  • En adgang til en karriere i en meget hurtigt voksende branche med store muligheder for den ambitiøse kandidat
  • Oplæring af erfarne kolleger med 10-20 års erfaring fra branchen
  • Arbejde i fantastiske omgivelser i palævilla i hjertet af Hellerup

Hvad skal du gøre nu

Hvis du er klar til at kickstarte din karriere inden for salg af IT-konsulentydelser så kontakt Adm. Direktør Jesper Geisler på 51232323 eller jgeisler@avenida.dk

Vi holder løbende samtaler, så send gerne dit cv til os allerede i dag og hvis, der er andet du syntes vi skal vide om dig, så send det med.