Forside > Opgaver > Afdelingschef for Dataplatform og Rapportering – LB Forsikring

Afdelingschef for Dataplatform og Rapportering – LB Forsikring

Deadline: 01/06/2023 UDLØBET - Se aktuelle opgaver

Kompetencer

Regioner

 • Region Hovedstaden

Ønsker du at modtage opgaver som denne på mail?

Vær blandt de første til at få besked, når vi har nye freelance konsulentopgaver. Det tager kun et minut at tilmelde dig.

Tilmeld dig her

Beskrivelse

Vil du gerne forandre og være noget særligt for andre? Dette kan være din mulighed for at få mere substans i dit arbejdsliv. Hos LB lægger vi sjæl i arbejdet, og vi møder medlemmer, kolleger og omverden med skærpet sans. Du bliver en del af et medlemsejet fællesskab, hvor vi er der for hinanden. Vi deler også målet om at gøre forsikring overflødig.

Kan du lægge sjæl i dine og teamets opgaver?
Som afdelingschef for Dataplatform og Rapportering er du en del af Data-afdelingen i koncernområdet Teknologi og Platforme. Vi er 13 kolleger og vores opgave er, at opbygge og vedligeholde vores fælles dataplatform og rapportering i Power BI.

Dine fem væsentligste opgaver vil være:

 • At skabe et motiverende udviklingsmiljø for vores data Engineers og Power BI udviklere, gennem sparring og coaching i dagligdagen indenfor f.eks. best practices, løsningsdesign, data arkitekturer og teknolog
 • At forvalte en agil udviklingsproces med fokus på leverancer og kvalitet
 • At definere klare roller og udviklingsmål for den enkelte udvikler og være med til at sætte mål og rammer, så vi kontinuerligt kan forbedre os
 • At skabe et godt samarbejde med Product Owners og stakeholders i forretningen om opgaver og roadmaps og kommunikere internt og eksternt omkring leverancer og fremdrift
 • At understøtte den kommende datastrategi i samarbejde med kollegaer på tværs af området


Har du sans for fællesskab og de rette forudsætninger?

Vi ønsker, at du trives og skaber resultater i LB. Derfor ser vi på om dine faglige og personlige forudsætninger møder de forventninger, din leder har til dig.

Som person er du udadvendt og inspirerer og udvikler dine medarbejdere og organisationen omkring dig. Du tænker strategisk og samarbejder godt på alle niveauer på tværs af organisationen.

 • Du tager initiativ til at afklare spørgsmål
 • Du har 2+ års erfaring med personaleledelse i en IT-udviklingsorganisation
 • Du har 4+ års erfaring med udvikling af BI, Analytics og dataplatform
 • Du har erfaring med udvikling, kommunikation og implementering af planer og roadmaps
 • Du har erfaring med Scrum eller lignende agile udviklingsmetoder
 • Ideelt set har du erfaring fra forsikring


Se, hvad dine kommende kolleger siger om LB
”De fleste vil sige, at vores arbejde handler mere om fakta end om sanser. Det er også rigtigt i den tekniske problemløsning. Det kræver til gengæld sans for både forretningen og for andre, når der skal vælges, hvad vi løser først, og hvor langt, vi går.”

”Det giver energi at kunne se formålet med det, vi laver. Det giver en substans i jobbet, når de applikationer, du arbejder på, bliver brugt af andre i den anden ende. Uanset, om det så er digital selvbetjening til medlemmerne, dokumenthåndtering til kollegerne eller noget helt tredje.”

”Når vi ruller nye tiltag ud, lægger vi vægt på at få en dialog frem. Vi bruger relativt lang tid ude i forretningen, hvor det handler om at lytte, samle op og få input med tilbage. Der er vigtigt, at vi holder sjælen i live og ikke glemmer vores rødder, når vi har travlt med at forandre herinde”.

Interesseret?
Vi samarbejder med Avenida om denne rekruttering og ønsker du at komme i betragtning kontakt rekrutteringsansvarlig Mashiah Moltrup-Ryom på tlf. 3145 5446 eller på mail: mmoltrup@avenida.dk

Alle henvendelser behandles fortroligt, og indkomne ansøgninger behandles løbende, hvormed vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige.

Vi glæder os til at høre fra dig.