Forside > Opgaver > Applikationsarkitekt, København

Applikationsarkitekt, København

Deadline: 20/06/2021 UDLØBET - Se aktuelle opgaver

Kompetencer

Regioner

  • Region Hovedstaden

Ønsker du at modtage opgaver som denne på mail?

Vær blandt de første til at få besked, når vi har nye freelance konsulentopgaver. Det tager kun et minut at tilmelde dig.

Tilmeld dig her

Beskrivelse

For en interessant kunde i København søger vi en applikationsarkitekt, der sammen med kundens løsningsarkitekt skal udarbejde analyse og design af et større IT-system til et detaljeringsniveau, hvor udviklingen og testen af denne kan overdrages til et fullstack team. Design og analyse skal indeholde alle elementer af kundens system inklusive intern logik, integrationer, fejlhåndtering og logning m.v.

Dokumentation af den gennemførte analyse og design skal indeholde såvel designspecifikationer som udarbejdelse af en backlog af SAFe capabilities , features etc. for det fullstack team, der skal implementere systemet.

Konkrete arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

– Analysere og designe kundens IT-system til opfyldelse af forretningskrav og tekniske specifikationer, herunder at udarbejde SAFe capabilities, features etc.
– Analysere og designe IT-systemets integrationer til interaktion med såvel de eksisterende som eksterne systemer, de økonomiske operatører, tredjepartssystemer i udlandet samt fælleseuropæiske systemer, herunder udarbejde SAFe capabilities, features etc.
– Analysere og designe IT-systemets interaktion med relevante sikkerheds-, lognings- og krypteringsfaciliteter i systemet
– Dokumentation af designet, herunder SAFe capabilities, features etc. med henblik på systemets udvikling i et fullstack team.
– Deltage i stand-ups og andre agile ceremonier anvendt i kundens IT-program.

Arbejdssted: København
Omfang: 100 %
Opstart: Hurtigst muligt
Længde: 7 måneder + evt. forlængelser
Sprog: Dansk & engelsk

Vi har brug for en konsulent med flest mulige af følgende kvalifikationer:

– Minimum 5 års erfaring med analyse og design af komplekse servicebaserede løsninger, herunder dokumentation af disse med henblik på udvikling af systemet i et agilt setup.
– Erfaring med analyse og design af migrerings/transitions løsninger.
– Erfaring med analyse og design og udvikling af integrationer mellem systemer.
– Erfaring med indgå i et skaleret agilt udviklingsmiljø (fx SAFe).
– IT-systemet indgår i en transition fra eksisterende løsninger til eksport og EU-forsendelse til nye løsninger på samme opgaver, og det vægtes derfor positivt hvis applikationsarkitekten har erfaring med tilsvarende told-, logistik- eller speditionssystemer m.v.

Har du de rette kompetencer?
Send straks dit CV og angiv, hvor hurtigt du vil kunne starte på mtaylor@avenida.dk