Forside > Opgaver > Compliance Process Specialist, Østjylland

Compliance Process Specialist, Østjylland

Deadline: 30/11/2022 UDLØBET - Se aktuelle opgaver

Kompetencer

Regioner

  • Region Midtjylland

Ønsker du at modtage opgaver som denne på mail?

Vær blandt de første til at få besked, når vi har nye freelance konsulentopgaver. Det tager kun et minut at tilmelde dig.

Tilmeld dig her

Beskrivelse

Til kunde søges en erfaren Compliance Process Specialist (Senior Konsulent) til sikring af kundens dokumentation af leverancer og processer samt efterlevelse af compliance krav. Konsulenten vil indgå i ”Compliance & Security”, som et selvstændigt team i kundens projektorganisation baseret på SAFe principper. Konsulenten skal have stor erfaring i arbejde med compliance (gerne i forbindelse med Security) i henhold til at sikre sporbarhed mellem lov- og standardkrav til faktisk implementering i løsningen samt dokumenterede ekspertfærdigheder i compliance-metodologi, værktøjer og processer. Konsulenten vil få ejerskab og ansvar for indhold i det anvendte compliance-værktøj samt for at sikre korrekt sporbarhed mellem gældende lovkrav og faktiske krav til DevOps-teamene ved udvikling af kundens platform. Dette vil ske med input fra andre specialister i Team Compliance & Security, såsom it-sikkerhedskonsulenter, juridiske eksperter og fageksperter. Konsulenten vil skulle assistere og give input i valget af compliance-værktøj til brug for projektet.

Arbejdssted: Østjylland
Omfang: Fuld tid. Minimum 3 dage om ugen onsite og mulighed for resten remote
Opstart: 03.01.2023
Varighed: 12 måneder
Sprog: Dansk

Kvalifikationer
Primære kvalifikationer/ydelser:

  • Sikre beskrivelse af compliance-processen i samarbejde med processpecialisterne i Team Compliance & Security.
  • Ekspertfærdigheder i compliance-metodologi, værktøjer og processer.
  • Sikre opdateret og tilgængelig dokumentation til anvendelse for interne kontroller og eksterne revisioner for at verificere opfyldelsen af ​​kravene.
  • Assistere med udvælgelse og implementering af det rigtige værktøjssæt for at sikre opretholdelse af den nødvendige sporbarhed og dokumentation
  • Undervisning/coaching af de tekniske teammedlemmer i at identificere og forstå de identificerede krav relateret til DevOps-teamene.
  • Sikre beskrivelse af compliance-processen relateret til platformen i samarbejde med processpecialisterne i Team Compliance & Security.
  • Sikre, at interne og eksterne reviewprocesser for platformskrav & compliance udøves og kommunikeres tydeligt til Kundens complianceafdeling.

Sekundære kvalifikationer:

  • Kendskab til ”Operational Technology” (OT)

Har du de rette kompetencer og er du interesseret?
Send dit opdaterede CV på dansk med det samme til Lhagelquist@avenida.dk