Forside > Opgaver > Data Warehouse konsulent – VIS Performance (Fastansættelse)

Data Warehouse konsulent – VIS Performance (Fastansættelse)

Deadline: 30/06/2023 UDLØBET - Se aktuelle opgaver

Kompetencer

Regioner

  • Region Midtjylland

Ønsker du at modtage opgaver som denne på mail?

Vær blandt de første til at få besked, når vi har nye freelance konsulentopgaver. Det tager kun et minut at tilmelde dig.

Tilmeld dig her

Beskrivelse

Skal du have kickstartet din karriere i techbranchen og samtidig komme med på en unik vækstrejse?

VIS Performance er et softwarehus med hovedsæde i Vejle, men med kunder over hele Danmark, der spænder lige fra mellemstore danske virksomheder til større internationale organisationer med kompleks selskabs struktur.

Vi oplever en stor interesse for og efterspørgsel af vores software. Ejerkredsen ønsker at realisere det uforløste vækstpotentiale – derfor har vi brug for dig!

Du er en skarp datatekniker, som har erfaring med Data Warehouse og du har interesse i at arbejde med digitalisering af økonomifunktioner og deri arbejde med implementering, analyse og support af vores egenudviklede software VIS Performance.


Din rolle som Data Warehouse konsulent

  • Indgå i et dedikeret og kompetent konsulentteam bestående af 12 personer
  • Opbygge og udvikle vores kunders Data Warehouse-løsninger i samarbejde med vores erfarne konsulenter
  • Rådgive og sparre med vores kunder omkring bedste Data Warehouse-løsning for lige netop dem og deres behov
  • Analysere, implementere og yde support af VIS Performance software hos vores kunder

 

Hvem er du?
Dine ambitioner er høje, og du trives med en stejl læringskurve. Du er ikke bange for at lære nye metoder og brancher at kende. Du kan arbejde selvstændigt, men finder det også sjovt og motiverende at arbejde i et konsulentteam. Du kan præsentere løsninger og indgå i dialog med kunden – på såvel forretningens som på teknologiens præmisser. Du taler og skriver dansk flydende og har gode engelskkundskaber. Af natur er du analytisk, kommunikerende, ambitiøs og ikke bange for at tage initiativ og gå forrest. Du er udadvendt og trives med kundekontakt og en travl hverdag.

Dine kvalifikationer

  • Kendskab til SQL, SSIS, ETL-processer og håndtering af datakvalitet.
  • Kendskab til Data Warehouse-arkitektur, datamodellering og BI-løsninger generelt.
  • Skarpe analytiske kompetencer, forståelse for samspillet mellem forretning og IT, og evne til at formidle dine budskaber på flere niveauer til forskellige interessenter.

 

Hvem er vi?
Vi har udviklet vores egen software, VIS Performance, som er ét samlet værktøj til Business Intelligence (BI) og Corporate Performance Management (CPM).

Vores kernefokus er at hjælpe vores kunder med at få indsigt i egne data og digitalisere økonomifunktionen, så kunderne har et stærkt beslutningsgrundlag at planlægge deres virksomhedsstrategi ud fra. I mere end 29 år har vi hjulpet vores mere end 120+ kunder i Danmark med budgettering, forecasting og datavisualisering.


Det kan vi tilbyde
Vi kan tilbyde dig et uformelt arbejdsmiljø i det inspirerende AI Innovation House i Dandy Business Park i Vejle. Vi er en mindre virksomhed med en sund økonomi, der ønsker at skabe de bedste rammer for medarbejderne med fleksible arbejdsdage, hjemmearbejdsplads, udviklingsmuligheder og stor personlig frihed til at præge og udføre sit arbejde.

Herudover tilbyder vi en attraktiv lønpakke med pension, sundhedsforsikring, bredbånd mv.


Sådan ansøger du
Har du lyst til at arbejde med Business Performance og blive en af de dygtigste inden for dette felt? Så send din ansøgning i dag.

Vi samarbejder med Avenida om denne rekruttering og ønsker du at høre nærmere eller komme i betragtning, kontakt rekrutteringsansvarlig Mashiah Moltrup-Ryom på tlf. 3145 5446 eller send dit CV med det samme på mail: mmoltrup@avenida.dk mærket ” Data Warehouse Konsulent” i emnefeltet.

Alle henvendelser behandles fortroligt og indkomne ansøgninger behandles løbende, hvormed vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!