Forside > Opgaver > Erfaren Infrastrukturspecialist til on-premises infrastruktur og cloud services – Advania

Erfaren Infrastrukturspecialist til on-premises infrastruktur og cloud services – Advania

Deadline: 01/04/2023 UDLØBET - Se aktuelle opgaver

Kompetencer

Regioner

 • Region Hovedstaden
 • Region Sjælland
 • Remote

Ønsker du at modtage opgaver som denne på mail?

Vær blandt de første til at få besked, når vi har nye freelance konsulentopgaver. Det tager kun et minut at tilmelde dig.

Tilmeld dig her

Beskrivelse

Elsker du at rode med IT og teknik? og brænder dit hjerte for at finde den helt rigtige løsning til kunden, så er du måske vores nye infrastrukturspecialist hos Advania.

Advania er specialiseret i at levere on-premises infrastruktur og cloud services til virksomheder i Norden. Vores fortsatte succes kan tilskrives et stærkt team bestående af eksperter der kan både rådgive, sælge og operere markedsledende it-løsninger. Alt leveres ”as a Service” i et af vores datacentre eller på kundens egen lokation. Vores mest populære produkter er Infrastructure as a Service (IaaS), hvor kunden forbruger en komplet dedikeret og skalerbar it-infrastruktur med Advanias driftsressourcer, og Backup as a Service (BaaS) hvor vi varetager kundens daglige backup, funktionsadskillelse med offsite kopier og sikring imod ransomware.

Byggestenene er en kombination af både kommercielle produkter fra ”best-of-breed” teknologileverandører samt open source-løsninger.

Vi oplever fortsat kraftig vækst på samtlige platforme, og derfor søger vi nu flere stærke profiler til vores driftsafdeling.

Om jobbet

Du kommer til at indgå i teamet ”Advania Managed Services”, hvor du får titlen som Infrastrukturspecialist. Vores kontorer er placeret i hhv. Herlev og Vanløse, men du kan naturligvis have hjemmearbejde i det omfang du ønsker. Mens vi lærer hinanden at kende, varetager du den daglige drift og kundehenvendelser på følgende områder:

Cloud Data Protection

Databeskyttelse for SaaS og Cloud er en hjørnesten i vores BaaS, hvor vi dagligt beskytter Microsoft 365-løsninger for nogen af Danmarks største private og offentlige institutioner. Du assisterer nye kunder med den nødvendige konfiguration af deres identitetsstyring som f.eks. Azure Active Directory, opsætning af sikkerhedskopien til vores cloud storage løsning samt den løbende skalering og fejlretning for vores ”BaaS for Microsoft 365” kunder.

Unified Endpoint Management (XEM)

Vores løsninger er primært baseret på enten Microsoft Windows eller Ubuntu Linux. Du har det overordnede ansvar for at platformene vedligeholdes med seneste sikkerhedsopdateringer med respekt for eksterne afhængigheder samt kundespecifikke planlægnings- eller rapporteringskrav. Vi har implementeret centrale værktøjer til XEM, som assisterer med udrulning og rapportering i både interne og eksterne miljøer. Det er ikke et krav, men det er en fordel hvis du kan hjælpe med den løbende procesoptimering via din erfaring med automatisering (PowerShell, Ansible eller Puppet).

Om dig

  • Du er datatekniker med speciale i infrastruktur eller har tilsvarende erhvervserfaring
  • Du har tidligere arbejdet hos en service provider og forstår samspillet mellem kunde, teknologileverandører og ansvaret som MSP
  • Du elsker at rode med IT og teknik
  • Du stiller spørgsmål, men finder tilfredsstillelse i at finde løsninger på egen hånd
  • Du kommunikerer flydende og præcist på dansk og engelsk
  • Du hjælper dine kolleger, og overholder jeres aftaler


Din fremtid

Som service leverandør med en flad organisationsstruktur kan vi tilbyde dig en arbejdsplads, hvor din nysgerrighed er den eneste begrænsning for hvordan dine fremtidige arbejdsopgaver ser ud. Du kan være med til at vælge din retning indenfor applikationer, driftsoptimering, netværksdesign, API-udvikling eller endda produktsalg.

Er det dig, vi leder efter?

Vi samarbejder med Avenida på denne stilling.

Vil du i betragtning til stillingen eller har du lyst til at høre nærmere, kontakt rekrutteringsansvarlig Mashiah Moltrup-Ryom på 3145 5446 eller send blot dit CV på recruitment@avenida.dk.
Alle henvendelser behandles fortroligt og indkomne ansøgninger behandles løbende, hvormed vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige.

Vi glæder os til at høre fra dig!