Forside > Opgaver > Freelance – Testkoordinator – København

Freelance – Testkoordinator – København

Deadline: 14/01/2021 UDLØBET - Se aktuelle opgaver

Kompetencer

Ønsker du at modtage opgaver som denne på mail?

Vær blandt de første til at få besked, når vi har nye freelance konsulentopgaver. Det tager kun et minut at tilmelde dig.

Tilmeld dig her

Beskrivelse

Excel og testadministration i SAP – Vores kunde har omkring 15-25 testere i Global IT i SAP Logistics og SAP Finance, der planlægger og udfører testscenarier i SAP. Nogle tests kræver også involvering af visse datterselskaber. Da der vil være mere end 1000 test cases, er det nødvendigt med central koordination, sporing af problemer og statusrapporter i Excel.

Mængden af test-flows kræver, at der oprettes flere teams i Global IT, og der er behov for et overblik og koordinering af dette. Opgaven kræver godt overblik, stærke kommunikationsevner og excel-færdigheder. Projekt omhandler en EHP8-opgradering – SAP-grundsystemet skal opgraderes med Enhancement Package, der kræver en lang række tests. Projektet løber indtil udgangen af maj 2021.

Opgavelængde: 5 måneder + Option
Omfang: 30 timer ugentligt
Opstart: 11. januar
Lokation: København, onsite (pt. remote grundet Covid-19)
Sprog: Engelsk og dansk

Man kommer til at arbejde i krydsfeltet mellem IT forretning og test. Som ledende del af projektgruppe vil man blive inddraget i opgaver relateret til teststrategi og udarbejdelse af test model. Både i forhold til den praktisk og aktuelle test, men også som formidler til relevante interessenter. Du kommer ind i en rolle der er meget essentiel hos kunden og hvor man i en længere periode bliver tovholder på mange af de initiativer der besluttes i forhold til test.

Nødvendige kompetencer:
– Excel
– Stærke koordinationsegenskaber
– Solide engelskkompetencer både skriftligt og mundtligt

Det er godt at have kendskab til:
– Det vil være en fordel at have kendskab til SAP-moduler eller grundlæggende omkring SAP.

Kontakt os med det samme:
Har du de rette kompetencer, så send dit opdaterede CV til mtaylor@avenida.dk med det samme!