Forside > Opgaver > Infrastrukturrådgiver til compliance – Midtjylland

Infrastrukturrådgiver til compliance – Midtjylland

Deadline: 18/10/2022 UDLØBET - Se aktuelle opgaver

Kompetencer

Regioner

  • Region Midtjylland

Ønsker du at modtage opgaver som denne på mail?

Vær blandt de første til at få besked, når vi har nye freelance konsulentopgaver. Det tager kun et minut at tilmelde dig.

Tilmeld dig her

Beskrivelse

For vores kunde i Midtjylland søger vi en erfaren rådgiver identificere og udbedre compliance ift. 18 kontrakter inden for kritisk IT infrastruktur og sikre, at alle kontrakter er samlet og har de rette sikkerhedsbilag mhp. at være helt compliant ift. gældende lovgivning og regulatoriske krav inden udgangen af Q2 2023, herunder også med hensyntagen til NIS2.

Konkret skal ’konsulenten’ i samarbejde med Category Management forholde sig til de 18 aftaleforhold og sikre, at kontrakterne opnår det korrekte sikkerheds- og complianceniveau, forventeligt ved udarbejdelse af sikkerhedsbilag. Kunden har tilknyttet en jurist, som bistår efter behov.

Derudover skal indsatsen være for-analyse ift. sikre en struktureret model for håndtering og efterlevelse af compliance vedr. Cyber- og informationssikkerhed i leverandøraftaler – i relation til indgåelse, drift og udfasning/ophør af aftaler. Viden fra indsatsen overleveres til NCIS mhp. at sikre at læring ifm. den konkrete indsats samt anbefalinger/viden ift. fremtidig håndtering af kritiske leverandørkontrakter baseret på indsigt fra forløbet, herunder udarbejdelse af politikker, processer samt governance.

Aftalen indeholder ikke næste fase, men der kan være mulighed for udvidelse.

NCIS forestiller sig, at GRC-området udarbejder en retningslinje for sikkerhedskravene til leverandørstyring, som er rettesnor i det videre arbejde med yderligere detaljering samt automatisering af sikkerhedsbilaget. Hertil skal der forventeligt suppleres med eksterne ressourcer.

Opgaven inkluderer IKKE databehandleraftaler.

Arbejdssted: Midtjylland
Omfang: 1 -2 dage om ugen
Opstart: ASAP
Varighed: 8 måneder
Sprog: Dansk

Kvalifikationer
Vi søger en profil, som kvalificerer sig på flest mulige af følgende kompetencer:
-Erfaring med leverandørstyring i forhold til kontrakter
-Kendskab til ISO27001/2 og CSC CIS18

Har du de rette kompetencer og er du interesseret?
Send dit opdaterede CV på dansk med det samme til ucalum@avenida.dk