Forside > Opgaver > Program Test Manager – erfaring med offentlig IT – København

Program Test Manager – erfaring med offentlig IT – København

Deadline: 16/12/2022 UDLØBET - Se aktuelle opgaver

Kompetencer

Regioner

 • Region Hovedstaden

Ønsker du at modtage opgaver som denne på mail?

Vær blandt de første til at få besked, når vi har nye freelance konsulentopgaver. Det tager kun et minut at tilmelde dig.

Tilmeld dig her

Beskrivelse

For vores kunde i det centrale København søger vi en erfaren Program Test Manager til et stort program i offentligt sundhed.

 • Konsulenten skal indgå i den daglige kernegruppe i programmet, og overordnet sikre tværgående testfremdrift indenfor domæner og testområder. For nogle af disse områder er der tilknyttet testmanagers, som profilen skal støtte og koordinere med.
 • Konsulenten er ansvarlig for den overordnet testplanlægning og opfølgning i programmet, på baggrund af kontrakten og øvrige aftaler, og Programledelsens retningslinjer og vil varetage en vigtig rolle i Leverandørstyringen i forhold til test over mod leverandøren.
 • Rollen vil ligeledes sikre rapportering til programledelse og styregruppe på testområdet. Der kan i udvalgte perioder blive tale om at konsulenten deltager aktivt som udførende test manager på kritiske områder, for at støtte testindsatsen/test managerne på det givne område.
 • Profilen vil samle og planlægge programmets portefølje af leverancer ind i samlet / tværgående testforløb (med øje for både forretning og it) og vil etablere/understøtte tværgående styringsprocesser (kravstyring, miljøstyring, releasestyring m.fl.) i samarbejde med leverandøren, PMO/Programledelse

Arbejdssted: København
Omfang: 100% onsite
Opstart: 01.01.2023
Varighed: til 31.12.2023
Sprog: Dansk

Kvalifikationer

Konsulenten skal som minimum besidde følgende kompetencer (minimumskrav):

 • Minimum 1 års erfaring med rollen som programtestmanager

Hvis konsulenten opfylder ovenstående minimumskrav, vil følgende kompetencer indgå i evalueringen af tilbuddets kvalitet med lige vægtning:

 • Konsulenten forventes at have mindst 3 års erfaring som test manager, samt erfaring fra at rapportere til ledelseslaget, gerne i en stor offentlig myndighed (som her programledelse og styregruppe), hvor det også vægtes positivt med konkret erfaring i det offentlige eller i sundhedsvæsnet.
 • Dokumenteret erfaring med leverandørsamarbejde og leverandørstyring på testområdet, hvor erfaringen er opnået fra kundesiden i en større offentlig myndighed, såvel som det vægtes positivt hvis erfaringen er med udgangspunkt i en leverandør/leverance-kontrakt, der beskriver grundlaget for test.
 • Operationel erfaring med planlægning, forberedelse og eksekvering, samt opsamling på tværgående test, både med interne og eksterne testressourcer i en større it-organisation.
 • Dokumenteret erfaring fra hele test cyklussen, fra udarbejdelse af testrategier, fastsættelse af test scope, (gerne ud fra risikobaseret vinkel), udarbejdelse af testplaner, og test eksekvering/opfølgning på fejlrettelser, og til udarbejdelse af afsluttende test rapporter
 • Erfaring med test af cloudbaseret løsninger, det vægtes positivt hvis dette har været et set-up i en større it-organisation, og særligt hvis profilen har erfaringer med test af it-integrationer.
 • Erfaring med at etablere/understøtte tværgående styringsprocesser (fx kravstyring/kravsporing, miljøstyring, test-data-styring, releasestyring) og anvendelse af testværktøjer (til styring og opfølgning)


Har du de rette kompetencer og er du interesseret?
Send dit opdaterede CV på dansk med det samme til Lhagelquist@avenida.dk