Forside > Opgaver > Program Test Manager – København

Program Test Manager – København

Deadline: 26/08/2022 UDLØBET - Se aktuelle opgaver

Regioner

  • Region Hovedstaden

Ønsker du at modtage opgaver som denne på mail?

Vær blandt de første til at få besked, når vi har nye freelance konsulentopgaver. Det tager kun et minut at tilmelde dig.

Tilmeld dig her

Beskrivelse

Tværgående testmanager til Større program  

Kunden har behov for en tværgående test manager til at varetage den tværgående planlægning og implementering testaktiviteter på tværs af større offentligt program. Opgaven omfatter at sikre det tværgående blik på tværs af projekterne, herunder at sikre, at tidsplaner og afhængigheder på tværs af programmet er afstemte. Arbejdet indbefatter et tæt samarbejde med mange interessenter, herunder E2E test manageren og forskellige leverandører. Endvidere vil der være et tæt samarbejde med de involverede fagstyrelser.

Konsulenten vil i samarbejde med leveranceprojekterne og den leveranceansvarlige og forretningsansvarlige hos kunden, bidrage med at identificere de krav og forretningsscenarier som skal testes på tværs af de udviklede systemer og komponenter.

En vigtig opgave vil handle om at sikre, at de nødvendige testmiljøer er til stede samt indgå i kravstillelsen til testdata.

Man kommer til at indgå i et samlet testteam for programmet, der understøtter testaktiviteter på tværs af alle udviklingsprojekter. Konsulenten kan derfor skulle indgå i planlægning og eksekvering af testaktiviteter der ikke specifikt knytter sig til E2E test.

Opgaver er nærmere specificeret nedenfor

Med udgangspunkt i den udarbejdede teststrategi for området skal test manageren bistå med planlægning og ledelse af E2E testarbejdet i programmet. Konsulenten vil have ansvar for dag-til-dag-ledelsen af E2E testaktiviteterne og indgå som en central sparringspartner ift. de øvrige testmanagers i projektlinjerne, samt vil indgå i et tæt samarbejde med programmets tværgående test manager. Der vil endvidere være en erfaren tester/testdesigner tilknyttet opgaven med E2E test ift. planlægning og eksekvering af test.

Desuden vil test manageren bistå med løbende ledelsesinformation, status og testrapportering til ledelsen. Herudover skal konsulenten sikre afstemning af rammer med interessenter og varetage implementering af teststrategien.

Opgaverne skal løses inden for et traditionelt vandfaldsprojekt, men hvor der inden for rammerne af projektet samtidig vil være mulighed for at arbejde agilt, hvor dette vurderes at ville skabe værdi.

Arbejdssted: Onsite, København
Omfang: 100%
Opstart: 15. september 2022
Varighed: 15 september 2022 – 31 august 2023
Sprog: Dansk

Vigtige kompetencer:

  • Kræver tidligere erfaring som program testmanager, med ansvar for flere testmanageres og flere leverandører.
  • Kræver rigtig gode kompetencer i interessanthåndtering og ledelseskommunikation.
  • Har de faglige kompetencer indenfor test på plads.
  • Kandidat/mastergrad er mindstekrav

Har du de rette kompetencer og er du interesseret?
Send dit opdaterede CV på dansk med det samme til Lhagelquist@avenida.dk