Forside > Opgaver > Senior AD-Arkitekt  – Nordjylland

Senior AD-Arkitekt  – Nordjylland

Deadline: 21/02/2024 UDLØBET - Se aktuelle opgaver

Kompetencer

Regioner

  • Region Nordjylland

Ønsker du at modtage opgaver som denne på mail?

Vær blandt de første til at få besked, når vi har nye freelance konsulentopgaver. Det tager kun et minut at tilmelde dig.

Tilmeld dig her

Beskrivelse

For vores kunde i Nordjylland søger vi en Senior AD-Arkitekt til at bistå i og lede et projekt med oprydning og reorganisering af Kundens Microsoft Active Directory omfattende ca. 1.000 brugere.

Vi søger en senior IT-arkitekt, med ekstraordinær dybde og bredde i dennes forståelse og erfaring med Microsoft Active Directory (AD).

Den ideelle kandidat har en robust og kontinuerlig erfaring indenfor Active Directory, infrastruktur og sikkerhed med stor forståelse for disse områder og de omkringliggende elementer i en infrastruktur. It-arkitekten ventes at kunne vise kontinuerlig erfaring indenfor komplekse og kritiske miljøer.

Det forventes at der kan demonstreres høj faglig viden, i at indarbejde Zero Trust-principper i AD-arkitektur og demonstrere en helhedsorienteret tilgang til design og implementering af AD-løsninger. Dette omfatter evnen til at se det store billede og integrere AD-strategisk i organisationens samlede IT-struktur, samtidig med at man sikrer optimal sikkerhed og driftsstabilitet.

En historik med arbejde i højrisikoområder indenfor energisektoren og/eller kritisk infrastruktur eller lignende virksomheder er en klar fordel, da det viser praktisk erfaring med at navigere i komplekse og kritiske systemer. Derudover forventes it-arkitekten, at være selvkørende og analytisk, i stand til at løse komplekse problemer og forudse potentielle sikkerhedsrisici.

Derudover vil det være et krav at IT-arkitekten, kan demonstrere stor praktisk erfaring inden for AD og IT-sikkerhed. Det forventes at It-arkitekten, både at agere på arkitekt såvel som konsulent niveau.
Samlet set søger vi en person, der kan bringe en dyb, fokuseret og helhedsorienteret tilgang til arbejdet med Active Directory og IT-sikkerhed.

Kundens har et hybridmiljø med en kombination af on-premise og AWS.

Arbejdssted: Nordjylland (primært on-site)
Omfang: 100 %
Opstart: ASAP
Varighed: 12 måneder med mulighed for forlængelse
Sprog: Dansk og Engelsk

Har du de rette kompetencer og er du interesseret?
Send dit opdaterede CV på dansk med det samme til jgeisler@avenida.dk