Forside > Opgaver > Senior AD-Arkitekt  – Østjylland

Senior AD-Arkitekt  – Østjylland

Deadline: 16/01/2024 UDLØBET - Se aktuelle opgaver

Kompetencer

Regioner

  • Region Midtjylland
  • Region Syddanmark
  • Remote

Ønsker du at modtage opgaver som denne på mail?

Vær blandt de første til at få besked, når vi har nye freelance konsulentopgaver. Det tager kun et minut at tilmelde dig.

Tilmeld dig her

Beskrivelse

For vores kunde i Sydøstjylland søger vi en Senior AD-Arkitekt til at indgå i et projekt med at højne modenheden på Identity and Access Management (IAM), hvori der er identificeret et behov for eksperthjælp på Microsoft Active Directory.

Vi søger en senior IT-arkitekt, med ekstraordinær dybde og bredde i dennes forståelse og erfaring med Microsoft Active Directory (AD). IT-arkitekten skal have opnået den højeste certificering inden for AD, svarende til en Microsoft Certified Master, hvilket demonstrerer en ekspertise, på allerhøjeste niveau indenfor området.

Den ideelle kandidat har en robust og kontinuerlig erfaring indenfor Active Directory, infrastruktur og sikkerhed med stor forståelse for disse områder og de omkringliggende elementer i en infrastruktur. It-arkitekten ventes at kunne vise kontinuerlig erfaring indenfor komplekse og kritiske miljøer.

Det forventes at der kan demonstreres høj faglig viden, i at indarbejde Zero Trust-principper i AD-arkitektur og demonstrere en helhedsorienteret tilgang til design og implementering af AD-løsninger. Dette omfatter evnen til at se det store billede og integrere AD-strategisk i organisationens samlede IT-struktur, samtidig med at man sikrer optimal sikkerhed og driftsstabilitet.

En historik med arbejde i højrisikoområder indenfor energisektoren og/eller kritisk infrastruktur eller lignende virksomheder er et krav, da det viser praktisk erfaring med at navigere i komplekse og kritiske systemer. Derudover forventes it-arkitekten, at være selvkørende og analytisk, i stand til at løse komplekse problemer og forudse potentielle sikkerhedsrisici.

It-arkitekten skal også demonstrere stærke lederevner, især i forhold til personaleledelse, og have fremragende kommunikationsevner til at formidle komplekse tekniske koncepter til forskellige stakeholdere. It-arkitektens viden skal være opdateret med de nyeste tendenser og teknologier inden for AD og IT-sikkerhed, hvilket understreger dennes forpligtelse til kontinuerlig faglig udvikling.

Derudover vil det være et krav at IT-arkitekten, kan demonstrere stor praktisk erfaring inden for AD og IT-sikkerhed. Det forventes at It-arkitekten, både at agere på arkitekt såvel som konsulent niveau.
Samlet set søger vi en person, der kan bringe en dyb, fokuseret og helhedsorienteret tilgang til arbejdet med Active Directory og IT-sikkerhed, og som kan lede vejen i at sikre vores systemers integritet og pålide-lighed.

Arbejdssted: Sydøstjylland (ca 50% onsite og 50% remote)
Omfang: 100 %
Opstart: ASAP
Varighed: 12 måneder med mulighed for forlængelse
Sprog: Dansk og Engelsk

Teknologier:
Microsoft Security suite / defender suite
Microsoft Active directory
Microsoft Identity protection
Microsoft Entra
Windows Server 2022
Windows Server 2019
Windows 10
Windows 11
Microsoft Intune
Security Graph
AD Connect
ADFS

Har du de rette kompetencer og er du interesseret?
Send dit opdaterede CV på dansk med det samme til Ucalum@avenida.dk