dataanalytiker kigger på grafer

Dataanalytiker-konsulent

Find erfaren specialist i dataanalyse via Avenida.

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Data er blevet en af de vigtigste ressourcer for mange virksomheder, men den opnår først sin sande værdi, hvis man har en dygtig dataanalytiker, der har finde vigtige svar, så der kan træffes vigtige beslutninger i virksomheden. En dygtig dataanalytiker-konsulent kan både hjælpe ift. hvordan data skal indsamles og opbevares, samt hvordan den læses og forståes.

Hos Avenida har vi i mange år hjulpet virksomheder med at finde den helt rette dataanalytiker-konsulent, som kan løfte deres arbejde med data til nye højder. Grundet vores store database med it-konsulenter i Danmark, har vi uden tvivl også den dataanalytiker-specialist, som I har brug for.

Vores service er ganske gratis og uforpligtende. Udfyld blot formularen her på siden med information om jeres virksomhed og behov, og så sørger vi for at sende cv’er på matchende dataanalytikere inden for 24 timer på hverdage.

Typiske opgaver for en dataanalytiker

Identificer vigtige datakilder

Det er altid vigtigt at få kortlagt, hvor der kan hentes data fra. Det kan være analyseværktøjer, CRM-systemer, website, databaser med data eller lign. For hver kilde skal man dernæst finde ud af, hvilken data der er relevant at få ud.
Indsamling af data
Når man kender sine datakilder, skal man naturligvis finde en måde at indsamle data på. Indsamlingen er typisk meget forskellige alt afhængig af kilden, så det er vigtigt at være omhyggelig i denne proces, så man får fundet en effektiv måde at indsamle data fra alle sine kilder.

Find manglende data

Hvis I har nogle ”gaps” i jeres data, kan en dataanalytiker-ekspert hjælpe jer med at få udfyldt disse. Nogle gange kan man baseret på anden data skabe ny data med en ret stor sikkerhed. Man skal naturligvis være varsom med dette, så man ikke inficere sin eksisterende data med fejlagtige data.

Svar på konkrete spørgsmål

Som virksomhed har I formentlig en række ønsker, som I godt kunne tænke jer svar på. Det kan være svar I kan bruge i forbindelse med produktudvikling, kundesegmentering, markedsføring eller lign. som en dataanalytiker kan hjælpe jer med at finde konkrete svar på i data.

Tilsikre den maksimale mængde data

I en tid med stort fokus på digitalt privatliv og GDPR får mange virksomheder smidt meget vital data direkte i skraldespanden. Selvom vi kan være forpligtet til at slette en bruger fra vores system, så er vi ikke nødvendigvis forpligtet til at slette alt data omkring denne bruger. I mange tilfælde kan data anonymiseres, så den stadig kan benyttes til at spotte tendenser og træffe beslutninger.

Visualisering af data

En dataanalytiker-specialist kan også hjælpe jer med at få visualiseret data, så den kan bruges til hverdag på forskellige niveauer i organisationen. Der kan eksempelvis laves dashboards og grafer til ledelsen, salgsafdelingen, produktionen eller lign.

Skal vi finde jeres næste dataanalytiker?

I et marked med mangel på dygtige it-konsulenter kan det være svært at finde den helt rette dataanalytiker til sine projekter. Hos Avenida har vi dog et kæmpe netværk af dygtige dataanalytiker, som er klar til at hjælpe jer med at gøre jeres næste projekt til en succes.

Vi har gennem mange år bygget og forfinet vores service som kan matche de rigtige konsulenter med de rigtige virksomheder. Denne erfaring kan I få udbytte af ved at lade os finde jeres næste dataanalytiker-konsulent.

Udfylder du formularen her på siden, sørger vi for, at du har cv’er fra dygtige dataanalytiker i indbakken inden for blot 24 timer på hverdage.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside