SQLite-konsulenter

Find de dygtigste eksperter i SQLite her

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Hos Avenida har vi gennem mange år skaffet it-specialister til virksomheder. Vores udvalg spænder bredt på tværs af programmeringssprog, databaser, systemer og roller. Blandt vores store portefølje af konsulenter, har vi naturligvis også SQLite-konsulenter.

Hvis I enten har eller overvejet at flytte over i en SQLite-løsning, så kender vi med garanti lige præcis den SQLite-ekspert, I har brug for. Ved at oprette en forespørgsel hos os, har I cv’er fra dygtige SQLite-konsulenter i jeres mailbakke inden for 24 timer på hverdage. Vi kan både tilbyde konsulenter til mindre opgaver og konsulenter til ansætte i jeres virksomhed i en længere periode, hvis I har et stort SQLite-projekt, der skal udføres.

Kort om SQLite

SQLite er en database som i modsætning til mange andre ikke kræver andre server-processer. SQLite skriver og læser direkte på disken på samme server og tilbyder en komplet SQL-databaseløsning med flere tabeller, visninger triggere mv. Alt sammen gemmes i en enkelt fil, som kan have endelsen .sqlite3, .sqlite eller .db.

SQLite blev udviklet tilbage i 2004 af D. Richard Hipp, mens han arbejdede for General Dynamics på en kontrakt med United States Navy. Formålet var at skabe en database, som krævede et database-system og dermed ikke en database-administrator.

Fordele ved SQLite

SQLite er ikke nødvendigvis den rigtige databaseløsning for alle, selvom det kommer med en række smarte features. Valget af database afhænger af jeres data, system og behov. Herunder kan du se nogle af de primære grunde til, at mange vælger SQLite.

 

”Ingen” konfiguration

SQLite går under termen zero-conf, da det ikke kræver konfiguration ift. startup-scripts og adgange. Dette håndteres nemlig af filsystemet.

 

Bagud-kompatibelt

Det er vigtigt at basere sin forretning og sin it på løsninger, der også virker om 10-20 år. SQLite skriver selv, at udviklingen startede i år 2000, og selvom det er svært at spå om fremtiden, så forventer de at have fuld kompatibilitet min. Frem til 2050.

 

Hurtigt

Dette er naturligvis en af de vigtigste ting, når der kommer til databaser. Hvor hurtigt kan vi skrive og hente store datamængder. SQLite er (som navnet antyder) et kompakt bibliotek, der dermed bruger computerkraften der, hvor den bør bruges – nemlig at hente/skrive data. SQLite kører naturligvis hurtigere, desto mere kraft den bliver tildelt, men SQLite kører også hurtigt i miljøer med ”lidt hukommelse”.

 

Open Source

Vi kender termen fra mange af de største CM-systemer i verden (som eksempelvis WordPress). Dette betyder, at man får adgang til koden og kan bruge den gratis og uden begrænsning. Det er dog ikke ”Open-Contribution”, hvilket betyder, at ”alle og enhver” ikke kan tilføje til koden. Alt koden i SQLite er skrevet dedikeret til projektet og er der bruges ikke kode eller komponenter fra andre kilder. Dette sikrer kvaliteten og pålideligheden af SQLite.

 

Gennemtestet

Der gøres en stor dyd ud af at gennemteste SQLite for at sikre, at frameworket kan tåle at blive ”stresstestet” i forskellige platforme. Der er en lang række test, der dækker langt størstedelen af de scenarier, der kunne skabe databasefejl, så netop disse fejl ikke opstår.

Skal vi finde jeres næste SQLite-konsulent?

Vi er eksperter i at matche virksomheder med de rette freelancere og konsulenter. Vores metode er testet og forfinet gennem mange år, og vores database vokser konstant med nye dygtige konsulenter, som står klar til at hjælpe virksomheder med at løfte deres it til næste niveau.

Udfyld formularen her på siden, og så matcher vi det med de rette specialister og sørger for, at I modtager cv’er i indbakken på under 24 timer (på hverdage). Vores service er naturligvis gratis og uforpligtende, og vi hjælper jer også gerne i processen, hvis der er tale om en større eller mere kompleks ansættelse.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside