bogholder

Microsoft Dynamics NAV konsulent

Find Dynamics NAV eksperter her via Avenida.

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Skal vi hjælpe med at finde markedets dygtigste Dynamics NAV specialister? Vi har en stor erfaring med at ansætte IT-konsulenter til virksomheder. Kobler du den erfaring sammen med et stort netværk af dygtige, stabile og meget kvalificerede konsulenter, så har du Avenida.

Vi hjælper virksomheder, der har et projekt, der mangler en specialist på konsulentbasis med at finder de bedste kandidater, der er på markedet.

Send os en beskrivelse af projektet via formularen og så sender vi kvalificerede CV’er direkte til jeres indbakke. I forpligter jer ikke til at gå videre med de kandidater vi sender og denne service er ganske gratis.

Lidt om Microsoft Dynamics NAV

Dynamics NAV er et økonomistyringssystem, en ERP-løsning (Enterprise Resource Planning). Det samler styring af økonomi, lager, logistik, indkøb, projekter, salg og produktion i en samlet softwareløsning.

Det hele startede en gang i 1980’erne i det danske softwarefirma PC&C A/S, som ville udvikle et dansk økonomiprogram. Fast forward til 1995, hvor Navision 1.0 blev udgivet og som det første selvstændige økonomistyringsprogram, blev det certificeret ”designed for Windows 95”. I 2002 blev Navision opkøbt af Microsoft og kort efter omdøbt Dynamics NAV.

Fordele ved Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV skaber overblik på tværs af virksomheden, over økonomi og forsyningskæde. Det er et fælles styringsværktøj, afdelingerne imellem som giver et samlet og fælles overblik. Det effektiviserer arbejdsgange, optimerer forretningsprocesser og i sidste ende reducerer omkostninger.

Dynamics NAV indeholder også et dybdegående rapporterings- og analyseværktøj der hjælper med at træffe databaserede beslutninger – det styrker jeres beslutningsgrundlag.

Microsoft Dynamics NAV er et yderst skalérbart system, hvor kapaciteten kan skrues op og ned og der kan udbygges i takt med jeres behov vokser.

Det er også muligt at tilgå Dynamics NAV fra mobile enheder, hvilket gør det nemt for jeres medarbejdere at tilgå vigtig data på farten. Det kan være sælgeren på landevejen eller servicemedarbejderen i marken.

Er I kommet til det punkt, hvor der er behov for en udvidelse af jeres Dynamics NAV? Lad os finde en dygtig Dynamics NAV konsulent, der kan præsentere jer for forskellige løsningsforslag samt udføre dem i sidste ende.

Mere end en ERP-løsning

Microsoft har flere forskellige ERP-løsninger, som grundlægende er baseret på det samme system, med visse udvidelser og muligheder.

Helt kort er her forskellen på de tre versioner Dynamics AX, GP og NAV.

Dynamics AX
Er det mest komplekse af de tre og udviklet de helt store internationale virksomheder – Fortune 1000.

Læs mere om Dynamics AX her

Dynamics GP
Er en ”best-of-breed” hyldevare løsning og den mindst fleksible af de tre. Den er en lille smule stærkere på finansdelen end NAV, men henvender sig til virksomheder, der vil tilpasse deres arbejdsrutiner til systemet og ikke omvendt.

Læs mere om Dynamics GP her

Dynamics NAV
Henvender sig mere til de organisationer der ønsker at skræddersy systemet til deres virksomhed, deres arbejdsgange og rutiner. Der er høj fleksibilitet, men også mere behov for at der er den fornødne specialviden i virksomheden, der kan tilpasse dette system.

Vi har dygtige ERP-konsulenter der har stor erfaring med alle de tre versioner.

Skal vi finde jeres næste Dynamics NAV konsulent?

Om et projekt bliver en succes, afhænger i stor stil af om der er den rigtige Dynamics NAV konsulent tilknyttet med den fornødne erfaring. Vores speciale er at finde dygtige, erfarne og stabile IT-konsulenter og det har vi igennem mange år opbygget os stor erfaring med.

I skal bare udfylde formularen her, hvor i beskriver jeres projekt og så går vi prompte i gang med at lede efter markeds bedste specialister indenfor Dynamics NAV. Efter blot 24 timer (på hverdage) vil I have CV’er i jeres indbakke på kvalificerede kandidater. Servicen er helt gratis og uforpligtende.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside