bogholder

Microsoft Dynamics GP-konsulenter

Find Dynamics GP-eksperter her via Avenida.

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Hos Avenida er vi i al beskedenhed hundredmetermester i at finde dygtige IT-konsulenter. Vi har mange års erfaring med at ansætte konsulenter i virksomheder. Det er den erfaring vi bruger til at finde de bedste Dynamics GP-konsulenter der matcher netop jeres projekt.

Send os lidt information omkring jeres projekt via formularen og I vil indenfor 24 timer (på hverdage) få tilsendt kvalificerede CV’er til jeres indbakke. Hurtigt, uforpligtende og helt gratis.

Lidt om Microsoft Dynamics GP

Dynamics GP (Great Plains) er et ERP-system (Enterprice Resource Planning) fra Microsoft der primært blev lanceret til det amerikanske marked. I modsætning til nogle af de andre ERP-løsninger som Microsoft tilbyder, er der i GP ikke multisprog eller multivaluta funktioner.

Som ERP-løsning giver det en virksomhed et styringsværktøj til områder som økonomi, lager, produktion, projektplanlægning, logistik, servicehåndtering og Human Ressource. Det giver et ensartet overblik og effektiviser mange arbejdsgange.

Økonomidelen er en smule stærkere i Dynamics GP end f.eks. Dynamics NAV og derfor også ofte fortrukket af de større virksomheder. Dog er Dynamics GP også lidt mere ”stift” i det end NAV og ikke så fleksibelt.

Dynamics GP blev lanceret i 1993 og var et af de allerførste multibruger bogføringsprogrammer på markedet.

Hvorfor Dynamics GP

Virksomheden får et ensrettet overblik på tværs af alle afdelinger, der både optimere forretningsprocesser, effektivisere arbejdsgange og reducere omkostninger. Dynamics GP er en robust løsning der har været længe på markedet og giver en tryghed ved at være et Microsoft-produkt samt genkendelighed fra andre Microsoft-produkter.

Hvor fleksibelt er Dynamics GP?

Dynamics GP er ret solid ”out-of-the-box” og bliver ofte valgt netop på at der er et minimalt behov for at tilpasse. Dog er det ikke umuligt at modificere og der et ret stort udvalg af tredjeparts tilføjelsesapplikationer udviklet til Dynamics GP.

Er I nået dertil hvor der er behov for en udvidelse af jeres platform så kan vi hjælpe med at finde en dygtig Dynamics GP-konsulent. En konsulent der har de rette kompetencer og erfaring, som kan rådgive i valg af løsninger og udføre dem.

Dynamics 365

I 2016 rebrandede Microsoft hele deres Dynamics produktkatalog og lagde adskillige af deres CRM og ERP-løsninger ind i et nyt samlet produkt Dynamics 365. Det betyder ikke at de tidligere Dynamics produkter som GP er blevet udfaset/erstattet, de kører stadig videre som standalone produkter og Dynamics 365 er blot et alternativ.

Skal vi finde jeres næste Dynamics GP-konsulent?

Om det er større eller mindre projekter af længere eller kortere varighed, vil vi hos Avenida gerne hjælp jer med at finde de helt rigtige kompetencer. Vi har et stort netværk af erfarne og stabile IT-konsulenter som også indeholder dygtige Dynamics GP-specialister.

Beskriv projektet via formularen og så har I CV på kandidater i jeres indbakke blot 24 timer senere (på hverdage). Det bliver ikke nemmere eller hurtigere og så er det endda ganske gratis og helt uforpligtende.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside