Joomla-konsulenter

Find Joomla-specialister til jeres projekt.

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Avenida er jeres genvej til et stort netværk af kompetente, erfarne og stabile IT-konsulenter. Via formularen beskriver I blot jeres projekt og så sender vi kvalificerede Joomla-specialister retur, direkte til jeres indbakke. Sender I på en hverdag vil i allerede indenfor 24 timer modtage de første kandidater.

Vi har mangeårig erfaring med at ansætte konsulenter i virksomheder og den erfaring bruger vi når vi skal matche projekter med de rette kompetencer.

Historien om Joomla

I 2000 udviklede den australske virksomhed Miro et CMS de kaldte Mambo og året efter udgav de det som et gratis system under en såkaldt GNU General Public License (GPL). Det blev hurtigt populært og i løbet af kort tid var der skabt et community af fans omkring det. Men i 2005 var der en uenighed i ledelsen omkring ophavsrettigheder, der fik det meste af Mambo Core udviklerteamet til at trække sig fra projektet. De grupperede sig under navnet ”Open Source Matters” og udgav version 1.0 af Joomla d. 16. september 2005. Den første version var primært det samme system som Mambo med et par enkle fejlretninger. Over de næste par udgav de dog talrige opdatering og vandt adskillige priser for deres open source CMS.

Joomla er skrevet i PHP og er koblet op på en MySQL-database.

Udvidelser og integrationer

I og med Joomla er open source så er det også muligt at rette i kildekoden og programmere udvidelser med unik funktionalitet der matcher lige præcis jeres behov. Der er allerede en stor markedsplads med adskillige tredjeparts tilføjelser i som er udviklet af det community der er omkring Joomla.

Vores Joomla-specialister har stor erfaring med udvikling af udvidelser til Joomla og kan skabe lige præcis de funktioner der passer ind i jeres setup. Ligeledes med integrationer til andre systemer så er det noget vores konsulenter vil kunne hjælpe jer med.

Sikkerhed

Joomla er kendt for at levere en meget sikker CMS-platform. Der bliver løbende udgivet sikkerhedsopdateringer til Joomla samt til udvidelser. Så forudsætningerne er der for at have en sikker platform, men det kræver selvfølgelig at opdateringerne bliver installeret. Joomla er meget ihærdige med at sende e-mails når der er nye opdatering klar.

Lad os finde jeres næste Joomla-konsulent

Start jeres projekt på Avenida og lad os stå for at finde den helt rigtige Joomla-konsulent. Via vores store netværk af erfarne freelance IT-konsulenter matcher vi jeres projekt med de skarpeste kompetencer.

Med vores mangeårige erfaring, skarpe ekspertise og forfinede match-service, sørger vi for at I får den helt rigtige specialist med på holdet.

Beskriv projektet via formularen og I vil i løbet af ganske kort tid modtage kvalificerede CV’er – gratis, uforpligtende og blot indenfor 24 timer (på hverdage).

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside