konsulenter skriver på whiteboard

Episerver & Optimizely konsulenter

Find dygtige Episerver & Optimizely eksperter her.

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Avenida betyder vej (avenue) og det er præcis det vi er – vejen til jeres succes. Vi matcher jeres projekt med markedets bedste og skarpeste kompetencer. Det gør vi via vores store netværk af IT-konsulenter der bygger på en bred portefølje af ekspertviden.

Vi har en mangeårige erfaring med at ansætte IT-konsulenter til virksomheder og med den erfaring finder vi lige præcis de specialister der skal til for at jeres projekt kommer i mål.

Send os en beskrivelse af projektet via formularen og vi sender hurtigt stabile og erfarne Optimizely-konsulenter retur. I løbet af bare 24 timer på hverdage, vil I have kvalificerede CV’er i jeres indbakke. Helt uforpligtende og helt gratis.

Historien om EpiServer → Optimizely

Den første version af EPiServer CMS blev udgivet i Stockholm, Sverige i 1997. I 2002 kom den første version af EPiServer CMS baseret på Microsofts .NET framework.

I 2020 opkøbte de firmaet Optimizely der var en løsning til B2B splittest og i 2021 rebranded de sig fra Episerver til Optimizely.

I dag er de en fuld cloud-baseret Digital Experience Platform (DXP) der er en samling af CMS, Commerce og Digital Marketing i samme platform.

Optimizely er stadig baseret på Microsofts infrastruktur i form af .NET frameworket og en MSSQL-database. Hvilket giver en stærk, stabil og meget skalerbar løsning.

Læs mere om rejsen fra EPiServer til Optimizely her.

En samlet Digital Experience Platform

Optimizely er som sagt i dag et såkaldt DXP som samler hele den digitale oplevelse i en og samme platform.

Headless CMS (Content Management System)

De har taget en headless tilgang i deres CMS og det giver jer fuld frihed til hvordan I præsentere jeres indhold digitalt. Det betyder backend, der hvor I gemmer jeres indhold kan kobles på en hvilken som helst frontend præsentation. Det kan være et af de populære JavaScript biblioteker som Angular og React.

Headless, ikke brainless! Optimizely benytter sig af teknologi der giver AI-baseret 1:1 udvælgelse af indhold til brugerne så den digitale oplevelse bliver personlig og meningsfuld. Via deres API virker dette også gnidningsfrit på tværs af alle kanaler.

Commerce

Optimizely tilbyder et omfattende e-commerce-system, hvor I kan kører multiple shops fra. Både til B2B og B2C samt i flere sprog.

Håndtering af differentierede priser i forhold til kundegrupper, PIM, produktkatalog til online såvel som offline.

Optimizely tilbyder en komplet e-commerce-løsning der kan tilpasses præcist til jeres unikke behov – og lidt til.

Optimering

Med Artificial Intelligence funktioner kan I personliggøre hver en berøringsflade jeres kunder har digitalt med jeres virksomhed.
Optimizely hjælper jer med at forstår jeres kunder bedre og gør I kan målrette jeres markedsføring baseret på data.

Lad os finde jeres næste Optimizely-konsulent

Vi har i mange år ansat IT-konsulenter til virksomheder og offentlige institutioner og den erfaring bruger vi til at matche projekter med de rigtige kompetencer.

Vi har opbygget et stort netværk af skarpe kompetencer og heriblandt også Optimizely-specialister.

Send os en beskrivelse af jeres projekt og vi sender jer helt uforpligtende og gratis CV’er på erfarne og stabile Optimizely-konsulenter til jeres indbakke.

Vi vil gerne være med til at gøre jeres projekt til en succes fra start.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside