change (forandring)

Konsulenter i forandringsledelse

Find dygtige konsulenter inden for forandringsledelse gennem os

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Forandringsledelse er essentielt i en digital verden, er i konstant forandring. Nye teknologier, processer og arbejdsmetoder gør, at ens it-konsulenter hele tiden skal være klar på forandringer.

Hos Avenida kan vi hjælpe jer med dygtige konsulenter, der kan hjælper jer med forandringsledelse, så motivationen og effektivitet opretholdes i teamet under forandringer. Vi har mange års erfaring med at finde dygtige specialister i forandringsledelse, og vores stort netværk af eksperter gør, at vi altid kan finde den rette til jeres team.

Du skal blot udfylde formularen med information omkring jeres projekt eller udfordring, og så modtager i cv’er fra eksperter i forandringsledelse inden for 24 timer på hverdage.

Ledelse i en verden af forandring

Vi oplever en kontinuerlig forandring inden for it og udvikling. Der kommer hele tiden nye teknologier og muligheder, som vi skal være klar til at omfavne. Derfor bliver specialister i forandringsledelse også vigtigere og vigtigere.

Mange virksomheder har oplevet at skulle gå gennem en komplet digital transformation, da hele deres marked blev ændret grundet de nye digitale muligheder. Derudover har mange virksomheder måtte sande, at de generelt skal være mere åbne overfor løbende forandringer.

Vigtige elementer i forandringsledelse

Skab en stærk platform

Platform skal både forstås i forbindelse teamet og den egentlig platform, der skal udvikles. Det er vigtigt at tage sig god tid til at sammensætte det rigtig team og planlægge et system, der vil gøre udviklerne stolte at arbejde på.

En god vision

I forandringsledelse er det vigtigt at have en fremtidsvision som hele teamet forstår. Det vil gøre, at alle forandringerne virker mere overkommelige, hvis man har en tro på, at man arbejder sig hen mod noget vigtigt og meningsfyldt.

Jævnlig kommunikation

Den muligvis vigtigste ingrediens i forandringsledelse er kommunikation. Det er vigtigt, at der kommunikeres ofte, åbent og ærligt mellem hele teamet. Kommer der en stemning af, at ting bliver udeladt, og der bliver talt i krogene, så skaber det utryghed i forandringen. Vores specialister i forandringsledelse kan sørge for, at der opretholdes den nødvendige kommunikation.

Tryghed

De fleste mennesker kan godt lide at arbejde i et miljø, som de er vant til. Det er netop der, forandringsledelse er så vigtigt. Når der sker forandringer, vil det helt naturligt skabe noget utryghed i teamet. Denne kan man dog minimere eller helt undgå, hvis man arbejder fokuseret med forandringsledelse.

Mål og delmål

Det er vigtigt at kunne lave nogle fejringer løbende – og til slut naturligvis. Derfor skal I sørge for at få definerede nogle klare mål fra starten, som hele holder inddrages i. Dette er en generel vigtig ting i ledelse og leverancestyring, da man uden mål mister føling med projektet, hvilket dræner motivationen.

Dygtig ledelse

Dette er naturligvis også en utrolig vigtig ingrediens. Vi har et kæmpe netværk af dygtige specialister i forandringsledelse, som kan hjælpe jeres team til at omfavne forandringerne og forblive motiveret under processen.

Skal vi finde jeres konsulent til forandringsledelse?

Står jeres organisation overfor store forandringer, så er det vigtigt, at I tager opgaven seriøst og får erfarne specialister ind til at hjælpe jer med forandringsledelsen. Vi har gennem mange år hjulpet virksomheder med at ansætte de helt rigtige eksperter på konsulentbasis. Det giver virksomhederne en fleksibel og skræddersyet måde at bygge det perfekte team.

Vores store database gør, at vi i hele Danmark har et stort netværk af konsulenter med erfaring i forandringsledelse, som er klar til at påtage sig vigtige opgaver for jeres virksomhed. Ansættelsen er fleksibel, og vi hjælper jer gerne med at finde frem til det rette antal timer pr. måned og antal måneder i forhold til jeres projekt.

Står I og skal ansætte et helt team, så kan vi naturligvis også hjælpe. Vi har eksperter inden for udvikling, database, cloud og alle andre grene inden for it. I er velkomne til at kontakte os, hvis vi skal hjælpe jer med at sammensætte det rigtige team.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside